şimdiden Allah kavuştursun,zaman su gibi geçsin inşallah
hamilelikte yalnız olmak da çok zor canım insan daha çok arıyor eşini ,hayırlısı olsun senin için
inşallah güzel haberlerle dön
sen bir an boş bulundun ama eğer seni ararsa mutlaka başından savmalısın yoksa işler karışır
zamanında bilseymiş değerini. erkekler böyle ya ,cepte biri olsun da ne olursa olsun hele ki ilgini farkettiyse
katılıyorum çok güzel yazmışsın
hepimizde var o canım resmen asosyal olduk sormasınlar bize diye. ama onlar laf olsun diye soruyor bizi bu kadar etkileyebileceğini düşünmüyorlardır.
sen zaten bebek düşünmüyoruz diyorsan arkandan ne konuşabilirler ki,hiç merak etme
ovulasyon testleri pko lularda güvenilir sonuç vermiyormuş o yüzden kullanmıyoruz
yumurtlama günlerini de bazıları ateş ölçerek hesaplıyor ama beni çok heyecanlandırıyordu hergün ateşimi ölçmek o yüzden bıraktım ,doktora gidip baktırıyordum yumurtam büyümüş mü diye gerçi o da heyecanlandırıyordu yumurtalarıma baktırdığım sürece hamile kalamadım zaten baktırmadığım zamanda kaldım. ama tabi işi sağlama almak daha iyi
metforminle adet söktürücü de ,yumurtlama ilacı da kullanabilirsin
metformin yumurtlamana da yardım edecek kilo vermene de. tok karnına içiliyor yaptığı mide bulantısını azaltmak için
inşallah gerek kalmazzzz
ama iğneler çok masraflı yine de doktorun bakalım ne diyecek
inşallahhhh