- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
kızlar az önce cvr arkadaşa da yazdım..
ben progestanı kullanmadım ve kendiliğinden geldi kırmızılarım.. bence metformin bunu gerçekleştiren..
mucize gibi bu ilaç.. neredeyse 1 yıldır kullanıyorum ve sonunda bende de işe yaradı sanırım.. doğal yumurtlama ve kendiliğinden desteksiz gelen kırmızılar.. valla bu kırmızılara bu kadar sevindiğim bi kist dönemindeydi bi de şimdi yani.. süper bişi
adet olmana üzüldümmm...ama hayırlısı dedik zamanı şimdi değilmiş demekkii...üzülmee..ağlamada öylee kıyamamm...o hissi biliyorum ağlamanın geldiği ann...klomen kullandığımda o beklenti ve sonuç beni çook yıpratmıştı ve pko konusundada acemiydimm...sabır yüklü oldum artıkk....bu aradaa ilaçsın yumurta gelişmesi ve ilaçsız adet olmanada çççookkk sevindimm.....inan ben hatırlamıyorum bile ilaçsız ne zaman adet oldummm....
Günaydın canım sabah namzından sonra tekrar uyuduğum için 9 da kalkabildim yorolmuşum evet canım İyi dersler sanada
maşallahhhh..... yawww ben sabah namazlarına kalkamıyorummmmm...resmen 4 rekatlaa gidiyorumm...telleri kuruyorumm...uyanıyorumm eşime kalsana kalksana diye seslendiğimi hatırlıyorumm bide sabahhh 9 da uyandığımı görüyorummm...buna bi çözüm bulmamm lazımmmm...morelim bozuluyorrr...eksik kalıyorr...sen nasıl uyanıyordunnn...??yaa bi kırsamm şeytanın bacağınıı yine alışsamm gelicek devamıdaa...işte iş ordaa...
inanamıyorum hala eşimi beklicem o da bi baksın sonra çıkışte kan testi yaptırmaya gideriz belki evet sen hep diyodun bu soğan sana yarıycak bak diyodun inşh yaramıştır canım arkadaşım kalbin çok temizzzzz senin allah yüzünü güldürsün inşh
canımm hakkında hayırlısı olsunnn...yakınında bi tıp merkezi varsa git tahlil yaptıırr o daha kesin sonuççç ozamann doya doyaaa sevinnnnn....inşallah gönlüne göre olur sonuççç...