- 22 Aralık 2009
- 3.067
- 3
canım yalnış anlama sakın biliyorum bir ara hiç girmiyordun kafanı dağıtmak için farkındayım . hep sana yazmaya çalıştım ama sen diğer arkadaşlara cevap yazıp bana yazmayınca tahmin ettim kafan zaten dalgın olabilir sende kendine göre kolay şeyler yaşamadın bu sebep ile seni çok iyi anlıyorum.kötü düşünmedim hiç.sadece tatlı bir sitem ettim artık gör diye
cevabın için teşekkürler canım demekki çatlama iğnesinden sonrada 4-5 gün akıntı sürdüyse biz bunu nasıl anlıycaz vallahi anlamadım.off zaten artık onuda takip etmiyorum bıraktım iyice ben .hayırlısı olsun canım adet olmuşsun.üzme sakın kendini allah bize başka dert vermesin yeterki.en azından umudumuz var mücadelemizi veriyoruz.
gördüm işte bak
valla benim genel olarak akıntım hep oluyor.. ama adet öncesi son haftada genelde kuru oluyorum..
ben artık öyle alıştım ki.. üzülmüyorum sanırım.. sadece oturup bir iki saat ağladım sonra geçti gitti işte.. bütün sinirim stresim de kırmızılarla birlikte aktı gitti..
amiiin canım inşallah sıkıntımız bununla kalsın.. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisini Rabbim bilir..