- 2 Kasım 2011
- 610
- 0
evet canım haklısın en iyisi hiç yapmamak zaten akıldan zor çıkıyor. sen bence şimdi hiç düşünme yumurtayı filan bekle biraz zor meraklanmamak canım ama bir keresinde klomen sonrası benim yumurtalıklarım çok ağrımıştı dedim kesin yumurtluyorum doktora bir gittim küçücük kalmış o yüzden vücut belirtileri insanı yanıltabiliyor canım.
sabret canım inşallah güzel şeyler olacak
çok çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun.doğru söyüyorsun bunların yanında bizimki neki.sanırım sen adet görmüyorken mucizevi hamile kalanlardansın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım arkadaşım ne güzel yazmışsın evet bizde 2-3 gün küs kalıyoruz aslında hiç iyi değil ama öyle oluyor işte dediğin gibi değmez canım sinirim geçti zaten .sen neler yaptın adet oldun mu?
A.S. canım bende artık bu ağrılara inanmaz oldum vallahi yumurtlama ağrısı sanıyorsun olmuyor inşallah senin ondandır.
gyaman canım senin bu hastanede geçirdiğin günler orada gördüğün hastalar daha olumlu düşünmen için bir fırsat sebep tatlım.çünkü insan kendinden daha kötüleri gördükçe haline binlerce kez şükrediyor tatlım hiç bir şey tesadüf değil belkide babanla bu dönemi yaşaman senin kendi sürecini daha hafif atlatmanı sağlıyordur. Allah şifa versin canım.hiç bir şeyi takma kafana bak ne güzel baban için mücadele ediyorsun her evlada nasip olmaz.
herkes çok yorgun canım mücadele insanı yoruyor belkide boşverdiğimiz anda olacak bebeklerimiz ama gerçekten yorucu Allah başka dert verip bu günlerimizi aratmasın.
canım geçmişi okuyordum anca yazabildim iyiyim işten geldim bugün çok yorucuydu gözlerim ağrıdı bilgisayara bakmaktan sen nasılsın?
iyi sevindim eşinin değerini bil bizi çeken en iyi anlayan yeri geldiğinde herşeye katlanan onlar gerçekten düşünüyorumda ben başka birisi ile evli olsam beni asla çekemezdi heralde yok canım ya 4 gün geçti test te yapmadım zaten pek umudum yok ama insan azıcık ta olsa bekliyo hiç belirti yok göğüslerim ağrıyodu onlar da hafifledi eşim de demin bu ayda yok sakın ümitlenme sende hiç değişiklik yok dedi baya canım sıkıldı napim bu arada yeni dr buldum 1.5 -2 saat uzaklıkta bi kadın doğum hastanesi var nysa orda yasemin yarar diye bi dr hatta tlf la bile konuştum tüm testlerini getir yenilemene gerek yok kaldığın yerden devam ederiz dedi çok sevindim adetin 3. günü oraya başlıcam zaten kardeşler o hastane de onlara ait yalçın yarar da abisi çapa tıp tan mezun yasemin hanım bi tane hastasıyla konuşuyordu aradığımda ben tlf da bekliyom tabi dedi: etrafa ne bakıyon sen onların isteği bitmez moralini yüksek tut tamammı talım dedi bana da canım gülüm falan diye tlf da baya dinledi galiba bu dr sevdim inşallah bırakamaz da beni çünki hastane onların