- 28 Ekim 2011
- 1.865
- 183
canım biliyorum baban için gittiğini. o anlamda dememiştim ben yani beklerken de olsa o kadar konuşma muhabbet kurma demek istemiştim. çok üzülüyorsun bak stres yapıyor sende farketmesende..canım ya nasıl uzak durayım kendi başımızda var istanbula babama destek olmak için geliyorum geçen sefere gelmemiştim orda bile sormuşlar beni nerde kızın diye anneme herkes birbirine sıkıntısını anlatıyor yaşlılar neysede gençleri gördükçe çok üzülüyor insan şükrediyorsun haline Allah kimseyi hastahene kapılarında bırakmasın ama hastahanesizde bırakmasın sigortası olmayanı düşünüyorum da babamın bir ilacının piyasa fiyatı 2 milyar sen düşün birde yeni duydum sahte ilaç varmış piyasada millet bu illetten kurtulmaya çalışıyor kanı bozuklar ilaçların sahtesini yapıyorlar yatcak yerleri yok valla böylelerine daha beterini yaşatsın Allahım
kızlar bende pko luyum..:26:ve dün ilk defa bir doktordan duydum bunu.senelerdir yaşıyo olmama rağmen.bu kadar işgüzar doktorlara benmi denk gelidm bilmiyorum.vucudumda kıllar çıkmaya başladı.zaten vardı iyice büyüyüp siyahlaştılar..boynumda çenemde kollarımda sırtımda foller falan ben iyice polianna olmuşum meğer.çevremde herkes,amaaan herkes kıllı olur okadar herkesin sancılı adetleri olur okadar düzensiz adetler falan ben meğer polikistik over hastasıymışım.kızlığımdada 4 5 ay hastalanmadığım olurdu.hamile kaldım dşük tehlikem oldu zaten onuda nasıl kalmışım doktorum şaşırdı.4 aydır çocuk istiyoruz olmayınca gittim.erkeklik hormonuda almış başını gitmiş..d.k hapı verdi şimdilik düzene sokucak ama bu kıllanmalar ne olucak nasıl geçicek.ben sinir olurum böyle yaaaa..birde lazere gitmek istiyorum.eee kurtuldum diyelim kıllardan,ya ilacı kullanmayı bırakınca tekrardan çıkarsa..nasıl tamamen kurtulucaz bu hastalıktan..doğğum kontrol hapı hariç başka bir hap veriyolarmı doktorlar
ah canım ahhh çok geç kalmışsın...bende pek önemsemiyordum zamanında... bende geç kalanlardanım ergenlikten beri bende de bir ay düzüenli sonra 2-3 ay adet olamzdım normal sanırıdım düşüncesiz bir doktor öle demişti. düşünüyorumda neden öyle bir şey doktor demişti hala anlam veremiyorum. üniversitede pkolu old öğrendim..:2:canım bende de yüzümde ve göğüs bölgemde kıllanmalar olmuştu. hiç bişey kılları yok etmiyor. ancak lazer epilasyonla gidiyorlar. ben yaptırdım ve çok da memnunum.. maddi durumun nasıl canım benim.. yüz bölgeme ve göğüs bölgeme seanslık 80 tl vermiştim 6 seansta bitmişti. şimdi de şuanlık tedavini söyleyeyim.. doğum kontrol hapları geçici çözümdür bunu bilmen gerek.. hormon değerlerin nasıl merak ettim. çok yüksek demişsin.. sana önerim doğum kontrol haplarını 3 ay kullan o biraz lh hormonlarını düşürür.. bununla beraber metformin almanı tavsiye ederim.. bu topikte çoğumuz kullanıyor.. pko nun nedenleri arasında direkt insülin direnci görülmekte.. kilo problemin var mı yani özellikle göbekte veremediğin eritemediğin bir yoğunluk.. metformin sorunun asıl nedenine çözüm bulduğundan yumurtlamanı geri kazanabilirsin.. kaç yaşındaasın bu arada ? 3.aydan sonra da metformin ve progestan alırsın hamile kalmak istiyorsan.. yoksa sadece metformine devam et canım.. bak ben 5. aydayım metforminde kıllanma ve sivilcelenme sorunum ortadan kalktı.. kolay da kilo vermemi sağladı. bu topikte metformin ile hamile kalanlar çoğunlukta .. hafta sonları bir liste yayınlıyoruz ondaki hikayelerimizi okumanı tavsiye ederim.
bu arada çok hızlı yazdım karışık oldu umarım mesajımı anlamışsındır.. ders arasıydı kusura bakma.. akşama görüşürüz..