- 14 Mart 2011
- 778
- 1
kızlar merhaba,internette sorun vardı giremedim ama çok özledim sizleri kandil gecesi hepinize çok dua ettim.
yazdıklarınızı hızlı hızlı geçmek zorunkaldım.ayrı kalınca artık çok özlüyorum sizleri.
benim adetim 2 gün geçti,acaba gebelik varmı yokmu düşününce dahada geç adet oluyorum ben. en azından yapayım aklımdan çıkar adeti beklerim diye,
evdeki testlerden bugün sabah ilk idrarla yaptım tabiki yine tek çizgi
bu ay çok yoğun akıntım olmuştu ve bu günlerde sık ilişkiye dikkat etmiştik umutluydum ama bir kez daha umutlarım kırıldı.
neredeyse 2 sene olacak her ay bununla mücadele etmekten gerçekten çok sıkıldım artık
şimdi gebelik olmadığını bile bile adeti beklemek çok zor inşallah bir an evvel olurum.doktorumdan bu salı gününe randevu almıştım arayıp iptal edicem gitmek istemiyorum .
önümüzdeki ay yumurtlama günü ,akıntı,bunlara göre eşimle ilişkiye girmiycem.
zamanı gelince zaten olmayacakmı niye kendimi yoruyorumki her ay diyorum.
şimdi canım eşimle birlikte olmak bile istemiyor,kendi kendime dedimki demek ben sadece bebek için ilişkiye girmek istiyormuşum.
o kadar yoruldumki ; buna göre hareket etmeme, düşünmeme kararı aldım kendi kendime.
iyiki sizler varsınız burada beni anlayan arkadaşlarımın olduğunu bilmek okadar güzel ki anlatınca,dertleşince içim rahatlıyor.
biçim,bubenimsite,yeşil,bngl33,123m,busmai,,gyaman,bahar27,saadet26,yasemin nasılsınız?
ecrin çok sevindim canım eşinin karar vermesine
tuncss ,fpzg dularım sizinle herşey çok güzel olacak yürekten inanıyorum.
canm bizde seni özlüyoruz saolasın.evet öyle adet beklemek çok zor gerçekten ama sabret canm kafanı dağıt başka şeylerle uğraş.kitap okumak yada örgü tarzı şeyler iyi geliyo.canm ne kdar çok dikkat edersek olmuyo.ben hamile kaldığım ay bikaç kez ilişki oldu ne akıntıya baktım ne güne ne ilişkiden sonra yataktan kalmayım yatayım dedim.bunların hiçbirine dikkat etmediğim ay oldu.zaten bugün ilişkiye girmeliyiz diye düşünnce o ödev gibi oluyo.çok zor gerçekten kafandan atılmıyo.ben hamile kaldığım ay kafamdan atmadım ama ertelemiştim çünkü o ay yumurtam küçüktü gelişmemişti bende nasıl olsa bu ay olmıcak düşüncesiyle sadece o ay kafadan atmıştım sadece birbirimizi çok istediğimizde ilişki oldu 1yada 2kere olmuştur yani.olacağı varsa nasıl olursa olsun oluyo canm.herşeyin bizamanı var.bi süre ara ver diycem ama ara verincede düşünülüyo.yani ben düşünmemeyi yapamamıştım.bilmiyorum içinden nasıl geliyosa öyle davran canm dr.a gitmek istemiyosan gitme bekle biraz kendine gel eminim toparlanacaksın çünkü bunu yapmak zorundayız malesef.ama ozamana kadar aklını başka şeylere ver.
Canım evet haklısın bazen karşı çıktıkları şeyler faydalı olabiliyor hayıtı çok araşatırmasaydım internetten kullanmazdım zaten çekinirdim yani kullanmaya.Alıntıyı bakim yapayim denicem canım çok teşekkürler sağol.Bu arada sağlığın nasıl?Umarım bir sorun yoktur
Canım gözün aydın inşallah hayırlı müjdeli sonuçlar alırsın
Hayırlısı olsun canım adet olmanda güzel gelişme inşallah yakın zamanda bebek haberinide alırız
Canım çok teşekkürler bilgin için bakalım deniyorum şimdi alıntıları
Pko olunca bazen ilaçta içsen gecikme olabilir.Tarlusal yada duphaston kullan bunlarda adet söktürücü.Farlutalın ismi değişti bu arada tarlusal oldu canım Allah şifa versin
Canım çok teşekkürler sen nasılsın hayırlısı olsun ümidini yitirme aynı şeyler hepimizin başında Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah zamanı vardır elbet.Sende kendini çok özletme Allah'a emanet ol
iyiyim çok şükür canm ben.evet canm bende araştırmıştım bi ara hatta almıştım bi kullanamadan hamile kaldım.ilaçlarla kullanmak istememiştim.çok kullanıp faydasını gören var.herkeste aynı sürede etki etmez belki ama bence zararı olmaz.inşallah sende en kısa zamanda faydasını görürsün.