okudum canım okudum.. varikosel demedi doktor ama doğal yollardan zor dedi.. ayrıca anomaliden dolayı bebeğin sakat olma ihtimali olabilir en mantıklısı tüp bebek dedi..
bir de eski doktorum olduğu için senelerdir tanışıyoruz.. abi kardeş gibiyiz, kuzenimin de fakülteden arkadaşı aynı zamanda burdaki doktorum.. neyse; aşılama ile boşuna zaman kaybedip paranızı boşa harcamayın.. ona para vereceğinize tüp bebek için ayırın o parayı dedi.. daha şans fazla tüp bebekte sonuçta dedi.. falan filan işte.. bakalım ankaraya döndüğümde detaylı bir hastanede hatta belki de tüp bebek merkezinde tekrarlatacağız testi.. varikosel için ise dediğin gibi çok araştırma yaptım, artık amerikada filan ameliyat yasaklanmış.. dediğin gibi komple spermleri kaybetme ihtimali oluyormuş.. arginmax daha önce Ronya arkadaşımız önermişti zaten.. artık ne var ne yoksa alacağız herşeyi. keçiboynuzu filan yediririm eve döner dönmez.. ve ben metformine devam ederim.. Rabbim çok büyük.. bakarsın kendiliğinden oluverir..
benim eşimin sayıda sıkıntı yok.. ama anomali değerleri yüksek hani şu krugere göre bakılan kısımda.. doktor baya bu konuda sinir etti beni, bebeğin sakat olabilir dedi.. bunu zaten duyunca ankaradaki doktoruma nefret duydum bi anda.. gider gitmez yanına gideceğim.. ve bunun hesabını soracağım.. eylülden bu yana tam 4 ay geçti..! ve ben bir de kist ile uğraşmış oldum üstüne üstlük..! madem değerleri bu kadar kötüydü neden o çok iyi eşinin sonuçları diye bilgi verdi bana.. en baştan bilseydik bu durumu ona göre umutlanmazdık, ona göre düşünür, davranır, ilaç almaz boşuna kendime de zarar vermezdim..
ayrıca da sevgili arkadaşlarım bir konuda da burdaki doktorum uyardı beni, klomeni artık 4den fazla kullandırmıyoruz bilgin olsun dedi.. bak 5. de kistin olmuş.. bünye tepki vermiş buna dedi..
klomen çok riskli bir ilaç ve çok dikkatli kullanmak gerek dedi, peynir ekmek gibi her doktor aylarca bu ilaçla deneme yapıyor, ben 2den sonra aşılama öneriyorum hastalarıma dedi.. çok ısrar eden hastam olursa da max 4 kez kullandırıyorum dedi..
işte bendeki gelişmeler böyle.. hepinizi çok seviyorum ve yine her sıkıntıda olduğu gibi sizinle paylaşıyorum sorunumu.. iyi ki varsınız canlarım..