yumurta çatlamasının hemen ardından içmeye başlayabilirsin ilacın adı progestan 100 lük günde 3 tane içebilirsin... 10 gün içmek en doğrusu canım....yok canım bu ay hiçbir şey kullanmıyorum kendi haline bıraktım üstüste klomen kullanmak istemedim.
şimdi ben progestanı(tam adı bumudur) çatladığıma emin olduktan ne kadar zaman sonra içeyim.
valla bende anlamıyorum ama olabiliyor dedi doktor.. inşallah kurtulacağım sıkıntısız şekilde..
bu ilacla küçülebilir mi bilmiyorum doktor adetle gidecek dedi çünki.. bakalım ben tedirgin olduğum için gideceğim..
eşimin de benimde suçumuz yok evet ama gerginim ben elimde değil napayım
bence ilaçla küçülecek çünkü ablamınki ilaçla küçülüp sonra adetle atılmıştı canım.... bence bu ilaç baskılayacak ve küçültecek onu.... ilaç gerginlik yapar demiştim ya sana kesin ondan eşinle tartıştınız canım çünkü gerçekten acayip geren bir hap o...
kızlar ben eşimle big bang izleyeceğim öptüm görüşürüz...
canım inşallah gebelik şekeri çıkmaz ama sen dikkat ettin yediklerine az kilo aldın fazla almadın bence sorun çıkmayacak.... nisan son haftası gibi sezeryanla alabilirler aslında canım maşallah ona ya....
çatı darsa normal doğum çok zor olur bizlerde de çatı dar sakın hiç normal doğuma girme riske atma sezeryan en iyisi canım öyle durumlarda... ama tabi yine de sen bilirsin...
saol canım :))) yanlş yazmşmbnde sasrdm 20 gr fazlamı ki diyeama çok stıodum gormeyı tam degldde tahmnı sölerm yuzde50 cınsytını demşti bizmkisiii dönmediii önunu :)))
yumurta çatlamasının hemen ardından içmeye başlayabilirsin ilacın adı progestan 100 lük günde 3 tane içebilirsin... 10 gün içmek en doğrusu canım....
...
slm kızlar bende pko luyum 2.5 yıllık evliyim 2 defa aşılama oldum ama tutmadı şimdide doktorum laparoskopi yapalım diyo ben çok korkuyorum içinizde laparoskopi olan varmı bana biraz bilgi verebilirmisiniz
günaydınnnnn yeşilllll..kimselerr yok dahaaaa...bende bi geçmişe bakayımmm ben yokken neler olmuşşşş:)) bu arada yeşil 87 ....sendemi 87 lisin????günaydın kızlar nasılsınız bakalım ?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ?
miğde bulantısı bile güzeldir eminim canım allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin miniğinigunaydn kızlarrrrr nasılsınızzzz bugun gene bi mide b ulantısıdır gidioruz bakalım bayadrlı olmuodu bulantımkahvaltı bile edemedim henüz
miğde bulantısı bile güzeldir eminim canım allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin miniğini
saqol cnm tsk ederm darısı tum ısteyenlere olur inş.ama mide bulntısınn guzelliği ile ilgli pekte gusel deıl walla :))) aım yemk yemk ıstıommm yıyemıommm
işte hormonların eksikliğinden oluyor bu tüylenme vs. ben 2 aydır glifor şeker hapı kullanıyorum pko da mucize ilaç bu faydasını gördüm...
doğum kontrol haplarını toplamda 5 yıl kullandım artık onları kullanmadığımdan glifor ve gerekirse progestan içiyorum.... çünkü zamanında adet görememek saç dökülmesine de neden oluyor.... glifor da adetleri düzenliyor doktorunla bir görüşürsün bu ilacı da...
tuncss canım sence ben progestana başlayım mı bu gün 23. günüm kararsız kaldım da....
kendiliğimden adet olma durumu da olabilir bilemedim...
kızlar test yaptım kopkoyu kırmızı çıktı galiba hamileyimtabi kistten dolayı değilse
kız waw sen her gün buralardasın internet aldın sanırım ay sevindirik oldum şimcik nasılsınız kıslar
hamdolsun evimdeyim memleketimden döndüm canım ama evim berbatttttttt çok tozlu hafta sonuna kadar birer oda birer oda yapayım bari.bu gün ama lendime izin verdim çarşıya gittim eşcazım bana hedaye almış o rengini beğenmedim değiştim gezdim gezdim yürümek iyi geliyorda artık çok ağırlaştım ben 9. ayımı düşünemiyorum.bu arada hani ben konuşmuyordum ya eşimin ailesiyle diyormuşlarki toplu para bulacakmışlar bana tedavi ettireceklermiş gebe kalim diye koptummmmmm barim parayı versinlerde çocuk sürpriz olsun ama bu aydan sonra saklayamacam herhalde göbek gerginleşiyor.sen nasılsın canım
valla bende anlamıyorum ama olabiliyor dedi doktor.. inşallah kurtulacağım sıkıntısız şekilde..
bu ilacla küçülebilir mi bilmiyorum doktor adetle gidecek dedi çünki.. bakalım ben tedirgin olduğum için gideceğim..
eşimin de benimde suçumuz yok evet ama gerginim ben elimde değil napayım
doğru ama onu biile yaşamak çok güzel bern bazen hiç yaşayamıcakmışım gibi hissediyorum dün bunalımlardaydım gene sanki olmıcakmış gibi gelio bi türlü atamıyorum kafamdan
gunaydn kızlarrrrr nasılsınızzzz bugun gene bi mide b ulantısıdır gidioruz bakalım bayadrlı olmuodu bulantımkahvaltı bile edemedim henüz
canım nasılsın..ben adet olma günüme yaklışıorum ama sanırım bişey olmıcak çünkü ağrım yok henüz bi hafta öncesinden gelir ya ağrı 40.günümde gelmişti geçen ay bu ay soğan suyuda içmedim sen de nevar ağrın varmı ya ben çok ikilemde kaldım drla görüşsem mi yoksa beklesem mi bide adet görüm tüp bebeğe gidicez hepinizi öptm kızlar bu forumu bulduğum için çok mutluyum
günaydınn canımmm..kıyamamm sanaaa bebişş midenimii bulandırıyorrrr...sen yinede hazırla kahvaltını yavaş yavaşş yappp..daha günn uzunn güzell başlaaa...ayyy ben hamile kalsamm düşünemiyorumm kendimii...:))herkezee yatınn dinleninn yiyin keyfinizee bakınn diyipp duruyorummmm
bende ilk bulduğumda aynı mutluluğu yaşamıştım hala dahada yaşıyorum da...valla etrafımdaki birçok kişiden daha yakınsınızzz bana acımı hissede biliyorr...onu azaltıyorrsunuzzz...ve hergün bi umutla acıyorum bi bebek daha varmı diyeee...allah inş hepimizin güzel haberlerini duyurur burda...sen kesin tüpbebeğemi başlayacaksınn arkadaşımm...2 aşılama yaptırmıştımm galibaa:44: oyy oyy allahh yardımcınn olsunn...ama dahaadet olmamışsınn keşke progestan içseydinnn....o bebek varsa koruyorr yoksa adet oluyorsun yaaaa....bende her ay bu kargaşayı yaşamamak için 8 aydır progestan içiyordumm bu ay içmicem dedimm ama şimdi bende aynı kararsızlıktayımm...içmezsem olmucamm olmassam acaba bebek varmı diye düşünceemmmmmmm oooyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy.....çook karışıkk allah hepimizin yardımcısı olsunnn...hakkında hayırlısı olsunnn....