- 28 Ekim 2010
- 5.498
- 1
sonunda kavuştuk kızlar nasılsınız? telefondan yazmakla olmuyor sabah bir sayfa yazdım ama gonderemeden forumdan cıkmısım
hepıize tek tek teşekkür ederim Allah en kısa zamandan hepinize yaşatacak inşallah..
gelelim hamilelik belirtilerime hamile olma ihtimalimi düşünmediğimden adet belirtileri diye önemsememiştim hiç.
ama en önemli belirti göğüs acısı normalde de adet olmadan acırdı ama bu sefer çok ayrıydı nerdeyse koltuk altımdan başlayan bi acı vardı
ve kasık ağrısıda sürekli değildi ve kramp gibi giriyordu kısa sürüyordu ama çok şiddetli oluyordu.
belim ağrıdı biraz ve miğdem çok rahatsızdı son zamanlarda yemekten sonra şişkinlik yapıyordu..
rahim ağzı yaram vardı onun için bu ay doktora gidecektim ama ona rağmen Allah ol deyince oldu..
aklımdan tamamen atmadım bebek düşüncesini ama eskisi kadar da çok yıpratmıyordum kendimi..
yumurtladığımı bile anlamadım akıntı oldu ama 3 -4 gün oldu hatta ateş bile ölçtüm bulursam yazdığım kağıdı paylaşırım sizlerle...
canım rahim ağzı yaran geçmiştir bence çünkü onunla hamile kalman güç olurdu doktor bir baksın kontrol etsin.... yara dursa iltihap olur iltihapla da hamile kalınması güç demek ki hamile kalabildiğine göre yaran varsa da önemsiz canım.... sen yine de baktır da için rahat etsin....
canım benim de göğsüm geçen ay koltukaltından başlayarak acayip acımıştı hem de 10 gün boyunca... demek ki regl belirtileri arasında da var bu ayırt etmesi çok zor ama Allah verdiğinde geliyor işte meleklerimiz....
5. haftaya girdin mi sen ? kaç haftalıkken hamilelik testinde çıktı canım?
öpüyorum seni...
Son düzenleme: