• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pko ve rahimde perde ile nasıl hamile kalabilirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zamansizmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
11
4
36
33
aranızda benim gibi olan varmı hem pko heemde rahimde perde var 4 buçuk yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz fakat doğal yollar ile gebe kalamadım diğer yollar için maddi imkanlarım yetersiz eğer benm gibi olup gebe kalanlar nasıl yol izlediler paylaşabilirlermi

bekarken sancılanıp hastaneye gitmiştim doktorum şüphelenip mr istedi o şekilde anlaşıldı ama histeroskobi ile de anlaşılıyor ama fiziksel olarak herhangi belirtisi yok ancak hamilelikte düşük olduğu zaman anlaşılıyormuş benim şansım doktorumdu

bekarken sancılanıp hastaneye gitmiştim doktorum şüphelenip mr istedi o şekilde anlaşıldı ama histeroskobi ile de anlaşılıyor ama fiziksel olarak herhangi belirtisi yok ancak hamilelikte düşük olduğu zaman anlaşılıyormuş benim şansım doktorumdu
Anlıyorum geçmiş olsun

Per
aranızda benim gibi olan varmı hem pko heemde rahimde perde var 4 buçuk yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz fakat doğal yollar ile gebe kalamadım diğer yollar için maddi imkanlarım yetersiz eğer benm gibi olup gebe kalanlar nasıl yol izlediler paylaşabilirlermi
Perde varsa canım devlette yaparlar histereskopi bende oldum devlette perde alındıktan sonra gebe kaldım

Bence önemli olan bu perde vs işlemini gerceklestırmenız. Bır arkadasım da rahim filmi cekılıp hemen kalmıştı. Bu tarz sorunlar ortadan kalkabılecek birsey sanırım ihmal etmeyin bır an önce tedavi olun. Sonra hamıle kalırsınız emin olun. Ben de hıcbır sorun yok o tarz mesela ama pkoluyum ama hamıleyım su an tedavi de gormedım kendiliğinden oldu.
Allah acil şifa versin inşaallah gonlunuze gore de bır evlat 🙏🐣

Back
X