Pko ve kilo sorunu

93 falandı galiba kuzum...
E demek ki benim 85le tedavi görüp hamile kalmam imkansız değil. Yukarda bi arkadaş mantıklıda konuştu aslında hamilelikte 20 kilo Alsan yüz kiloyla doğuma gidersin diye. Sen kaç kilo aldın gebelikte kaçla gittin doğuma canım

Canım benim hormonlar hamilelikte kendini buldu yaklaşık 13 kg verdim doktorda sorun olmadığını bebek kilo aldığı sürece senin vermen sorun değil demişti.
Doktorum hamile kalmadan bana 85 olsan yeter demişti ama ben verememiştim :)

Çok iyi anlıyorum seni bende aynı durumdayım. Kiloya takmış durumda doktorlar tedavi bile etmiyor. Artık çareyi bitkisel kürlerde yağlardan arıyorum. Bakalım ovulasyon testi sipariş ettim birkaç güne o gelecek yumurtlamayı takip edip hamile kalan çok pko hastası var bende yorumlara güvenerek bi ümit sipariş ettim bakalım onu denicem

Ay çok şanslıymışsın o zaman tabi Rabbimde nasip etmiş olmuş çok sevindim senin adına gerçekten çok zor bi durum bu hastalığımız. Nasıl bi tedavi uygulandı sana kuzum. Eşinde de problem varmıydı

Bende de aynı sorun var canım pkoluyum 1.5 yıllık evliyim 2 aydır tedavi görüyorum 90lı kilolardayım doktor tedavi uyguluyor ancak bu hastalıkta kilo büyük engel yumurta kalitesi açısından ben seni çok iyi anlıyorum benim de zayıflamam lazım zayıflayamıyorum strese giriyorum ama inşallah olacak umutsuz olmak bize daha kötü gelir

Aynen öyle ama ben 3 ay öncesine kadar 68dim ozaman da pcosdum stresten yedim kilo aldim malesef.

En azından tedavi uygulamış doktorun bana bu kiloyla tedavi imkansız dedi. Nasıl bi tedavi görüyorsun canım

En azından tedavi uygulamış doktorun bana bu kiloyla tedavi imkansız dedi. Nasıl bi tedavi görüyorsun canım
Tatlım doktorların hepsi bana istisnasız kilo ver dedi bende bir yandan diyet yapıyorum zaten dedim eşimde çok istediği için ve bende korktuğum için gecikmek istemedim yoksa doktorda biraz zayıfla gel kafasındaydı. 1. Ay sadece klomen kullandım 2.ay klomen ve çatlatma iğnesi yumurtalarımda gayet iyiydi ama olmadı bu ay rahim filmi çektirdim oda temiz bakalım adet olunca belki giderm doktora tabi ne zaman olur bilinmezde biraz da zayıflayayım diyete sarılayım diyorum 10 15 kilo bile çok iyi olur 3 ay sabredebilsem ah. Ama sende geciktirme doktor ara bul bi yandan da inşallah zayıflamaya bak

eşimde sperm yavaşlığı vardı.doktor ona 2 tane hap verdi biri e vitamini idi. bana da anti diabetik ilaç verdi hergün sabah akşam içiyordum klomen verdi ve yumurta çatlatıcı iğne oluyordum ama dediğim gibi gebelik olmadı tedaviyi 6 ayın sonunda bitirdik vücuduna çok yüklenmeyelim zaten herşey yolunda bekle dua et dedi bende 5 ay sonra gebe olduğumu öğrendim....hatta ilk başta hamile olmadığımı pconun tekrarladığını düşündük çünkü hiç belirtim yoktu sonra bi baktım 5+3 hamileydim şükürler olsun şimdi 12 yaşında kızım var....Allah nasip ederse 2. çocuğu istiyoruz yaklaşık 2 senedir bekliyorum yine herşey normal vakti zamanını bekliyor...

Kilo %100 engel değil bence zira dışarda bı sürü ileri derece obez insana hamilr ha sağlıklı mı evet değil aslında hamirllik sürecini kaliteli geçirmek adına kilo verebilirsin pco ile insülin direnci bağlantılı oluyor genelde bı kan tahlili verip gerekirse ilaç kullanın bence sonrası düzenli yürüyüş yani spor hem kafanızı dağıtır hemde inanın çok iyi geliyor insan açılıyor ben yaklaşık bi buçuk senedir istiyordum olmuyord ilk istediğimizde durum baya vahimdi kilo olarak 99 kgdum pco insülin direnci bende de vardı düzenli yürüyüş diyetle en düşük 79.5 kadar geldim son bı kaç ayda saldm artk sıkıldığım için 84 gördüm tekrar bu arada fitnese gidiyordum deli gibi koşu ağırlık vs çalışıyordum ve o ay hamile kaldm şu an hala yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum 81.4 kgyum
Demem o ki önce kendini iyi hissedin kafanızı dağıtın kilo vereceğinize de inanın gerçekten isterseniz olur Rabb'im sağlıkla insAllah bebek de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…