arkadaşlar bende 1999 dan beri pko luyum hep diana 35 kullandım bu zamana kadar evlenıncede kullanmaya devam ettım takı cocuk ısteyene kadar ılacı bıraktım bu arada ılacı bırakınca 10 kilo aldım 2 ay kadar bekledım olmadı sonra dra gittik bana serophone adında bır yumurtlama ılacı verdı 1 ay kullandım olmadı 2 ay kullandım olmadı 3 ay kullandım ve catlatma ıgnesi oldum fayda etmedı sonra rahım fılmı cekıldım temız cıktı.esımden ılk basta test ıstemedı yenı ıstedı 2 ayrı yerde test yaptırdık 1 ay arayla tam tersı sonuclar cıktı anlamadık.neyse doktor deiştirdim gecen ay adet görmedım doktor baktı yumurtlamam olmus ama çatlamamıs 3cm kist olusmus.yumurtlama ilacı kullanıncada 2 tane yumurtam olmustu ama fayda etmedi. doktor önce bu kıstı yok etmek lazım dedı dogum kontrol habı verdı bunun yanında da Glucophage verdı 850 mg gunde 1 tane hıc bır doktor bugune kadar bana bunu soylemedı bakalım hem kılo verdırcekmıs hemde adetlerı duzenlıcekmıs daha sonra yumurtlama takıbı yapacakmıs doktor.eskı doktoruma kalsa tekrar serophone kullandırcaktı bana bakmadan sonra da orda ki kist buyuyup 2 katına cıkacaktı artık sıkıldım sonuca ulasmak ıstıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun