rica ederim :) uzun zaman oldu yoğunum bakamadım siteye,ama aklım sizlerde...moral çok önemli,bu ay moralimi yüksek tutacağım,hepimiz de öyle yapalım bence..bol sıhhat :))
biricik,benim en son adetim 16 ocak..dün soğan kürüne başlayayım dedim ama bir kez içebildim günde,vakit olmadı bu aralar çok yoğunum..kayınvalidem ameliyat oldu dün..rahim yumurtalıklar alındı..bugün de benim babam ameliyat oldu bel fıtığından,iş yeri de acayip yoğun bu ara..bir de formasyon alıyorum final tarihlerim yaklaştı,üşütmek üzereyim..ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum :) glikofene 18 ocakta başladım..yalnız dün ve bugün yumurtalıklarıma bir sancı giriyor,acaba yumurtluyo muyum diye merak ediyorum..
sardunyacığım, en son 16 ocakta adet olduysan bu tarihte yumurtlaman pek mümkün değil ama tabi belli olmaz. benim tek açıklayabildiğim şey metformin yüzüden. benim ilk ay..ooyyy nasıl hissettim yumurtaları, o beyaz akıntı da geldi..vay beee dedim kendi kendime, demek böyle oluyormuş yumurtaların çalışması!! hehehhe...aslında bişey söylemek için çok da erken, 2 ay sonra daha kesin bişeyler olur...