sen hemen dokturlara gitme bi kendi haline bırak bakalım ne olicek ve bebeğe odaklanma maalsef b,z hatayı burda yapiuoruz bütün düşüncemize bazen bebek kaplıyo ve strses denen şey devreye giriyo pko teşhisi hormon testinde mi çıktın....
canım kan ve usg de çıktı. daha öncesinde kızken bana doktor bir yumurtalığın büyük ama sorun olmaz demişti. şimdi hem o çıktı hemde pco çıktı. usg de ikiside göründü.
yeni düşünmeye başladım aslında bebeği ama bugün çok korktum çocuk olmayacak diye. şükürki oluyormuş örnekleri var burda ondan şimdi bir doktora gideyim bide ondan yorum alayım istiyorum.
bende bazen aynı şeyi düşünüyorum.. Rabbim istemeyene 3'er 5'er dağıtıyor da isteyene neden vermez ki diye.. ama vardır elbet bir bildiği.. Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun diyorum.. Ama doktor kontrolünü bırakma derim.. kendi haline bıraktığında emin ol sıkıntılar geçmiyo.. bende senin gibi düşünüp ne zaman kendi halime bıraksam her seferinde ara daha da açıldı
yeni evli misiniz? daha önce hiç denediniz mi çocuk yapmayı? mesela ben 1 yıl korunmadım ve olmadı, hoş zaten doğru düzgün adet bile olmadım o 1 yıl içinde.. şimdi tedaviye başladık öncelikle adetleri düzenlicez, bebek sonraki aşama olucak.. bende ankaradayım.. Yenimahallede Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum.. doktorum sema yıldırım.. ben çok memnunum.. pko'luların başlığında da bi kaç kez dile getirmiştim doktorumla ilgili yaşadıklarımı, hatta ordan bir arkadaş da telefonla irtibata geçip iyi elektrik almıştı.. hem ekonomik olarak sarsmayan bi klinik, hem de ilgi alaka gayet güzeldi.. doktorun ilgisi ve iletişimi de gerçekten iyi.. bi denemekten bişi çıkmaz.. en kısa zamanda tedaviye başlamakta fayda var eğer bebek istiyorsanız.. zorlu bir süreç bu çünki
olacaaaak, hepimizin misler gibi kokan yavruları olacak.. öncelikle buna inanmalı ve hep pozitif düşünmeliyiz..
1,5 yıllık evliyim. 5-6 aydır korunmayı bıraktım hap kullanıyordum önceden. bende 2-3 ayda 1 oluyorum hep böyle kızlığımdan beri. d.k kullanırken düzene girdi bırakınca yine başladı. usandım artık resmen.
linayı duydum orayada gitmek istiyorum aslında ama bana uzak kaçıyor. çankayada oturuyorum ben. bu tarafta olmasa bile kızılay sıhiye falan olursa ulaşım konusunda iyi olur.
ben zekai tahir e gittim çok kalabalık ve boğucuydu ve hiç ilgilenmediler,özele gideceğim inşallah bu sefer. açıklatacağım neymiş bu pko. int araştırdım çok ürkütücü sonuçlara varabiliyormuş. oda korkutu beni. Ama şimdi daha iyiyim şükür. çünkü pco tam anlamıyla gebeliğe engel değilmiş..