Stres yoarsan ondan byumez cnmKızlar bugün yine kontrole gittim yumurtalıklarım gelişmiyor yaa 3 gün sonra tekrar gel dedi olmazsa hormon testi yapalım dedi kist yokmuş ama çok şükür bir sürü yumurta var ama bize biri gelişsn yeter dedi o da ben de olmuyor bide soğan kürünü sordm kistin yok gerek yok dedi ama yinede içebilirsn dedi
Elimde olmadan zaten doktor dedi Internet e girme at kafandanStres yoarsan ondan byumez cnm
Grmemeyle alakasi yk canm ister istemez insan takio beynini mesgul eden baska seyler bul ben elisi yptim cokElimde olmadan zaten doktor dedi Internet e girme at kafandan
Anliyrm cnm ayni bnde oyleym klomenmi kllandn ignemiYa ne yapsam da aklımdan çıkmıyor eşimle aktiviteler yapıyorz yine de aklımda
Kızlar bugün yine kontrole gittim yumurtalıklarım gelişmiyor yaa 3 gün sonra tekrar gel dedi olmazsa hormon testi yapalım dedi kist yokmuş ama çok şükür bir sürü yumurta var ama bize biri gelişsn yeter dedi o da ben de olmuyor bide soğan kürünü sordm kistin yok gerek yok dedi ama yinede içebilirsn dedi
Klomen kullandm canm günde 1 tane gelişmiyor ama anlamadm ben her 33 günde bir adet olurdm 2 aydır böyle şaştı ama yinede adet oluyorm ee yumurtlama yoksa nasıl adet oluyormYa ne yapsam da aklımdan çıkmıyor eşimle aktiviteler yapıyorz yine de aklımda
Evet canm polikistik over var dedi ama ben her ay adet oluyorum nasıl oluyor o anlamadmPolikistik over mi var cnm sende ?yumurtan neden buyumuyormus?
Evet canm polikistik over var dedi ama ben her ay adet oluyorum nasıl oluyor o anlamadm
Hmm anladmm canmm teşekkür ederim yardımın içinSeninki gene iyimis cnm.bende polikistik overim.benimde adetim gelmio.illa sokturucu tarlusal icmek zorundayim;(ama senin gbi adeti duzenlilerde de oluyormus.ole dmsti doktorum
Canim bende PCO olduğunu öğrendim ne kadar sure beklediniz acaba bebeği. Benimde 3 ay kadar gecikmelerim oluyor. Tedavi sürecine baslayacam insallahikincide ben anlatayım hikayemi:bekarken 3-4 ay eciken adetlerim evlendikten sonrada devam etti.korktuğum başıma gelmişti.sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyordum devamlı ağlıyordum her ay adetim gecikiyo test yapıyorum (-) tabi ben yine oturup ağlıyorum,sadece gözyaşlarımla teselli buluyorum..eşim çok yardımcı oldu Allah razı olsun.sonra dr gitmeye karar verdik o zaman6 aylık evliydim herkes biraz daha bekle daha yeni evlisiniz dedi ama ben sorunumu biliyordum hemen tedaviye başlamak istiyordum.dr um pko var dedi,yumurtalıklarda tembellik var dedi belki tedavi uzun sürebilir hemen olacak diye umutlanmayın dedi.ve gonaphene ile tedaviye başladık.yumurtalarım istenen büyüklüğe azda olsa ulaştılar çatlatma iğnesi vurundum..ve adeti beklemeye başladık,evet günüm geçmişti ama test yapmaya korkuyordum komşularımın zoruyla evde test yapmaya karar verdim bu arada midem de ara ara bulanıyordu.testte çift çizgi çıktı inanamadık eşimle gözlerimiz doldu.ve hemen kan testi yaptırmak için akşam 9 da polikliniğe kan tahlili verdik iki gün sonra sonuç pozitifti.sonra dr gittik dr umuz şaşkındı ilk tedavide hamile kaldığıma..şimdi kızım 2,5 yaşında..Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla anneliği nasip etsin..amiiinn..şimdi ikinciyi istiyoruz ve yine adetlerim düzensiz..tekrar tedaviye başlıycaz...Rabbim cümlemize hayırlısıyla hayırlı zamanda versin...amiiiinn
Pko olduğumu evlendiğimde öğrendim doğal yollardan çocuğun olmaz dedi ilaçlar verdi ama hiç birini kullanmadım 4 sene sonra kendiliğimden hamile kaldım oğlum oldu şimdide kızıma hamileyim yaşınız çok ileri değilse bekleyin pko hamileliğe engel değil
Bendede ayni durum var ilacsiz olmuo suan sogan kürü deniorum sen denedinmi hicMeraba cnm ne mutlu sanabende pkoyum.hemde reglimi bile ilacla oluyorum yasim 26.senin nasildi regil duzenin ???
Bendede ayni durum var ilacsiz olmuo suan sogan kürü deniorum sen denedinmi hic
Him anladim canim klomen ile yumurtan büyüdümü pekiDenedim cnm 2 ay getirdi reglimi.3.ay gene ictim gtirmedi.braktim bende.asilama olucam nasipse
Him anladim canim klomen ile yumurtan büyüdümü peki
Anladim canim seninle cogu problemimiz ayni igne sureci nasil zormu kusura bakma cok soru sordumDenedim cnm 2 ay getirdi reglimi.3.ay gene ictim gtirmedi.braktim bende.asilama olucam nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?