PKO olupta hamile kalanlar burayaa...hikaye zamanı

Stres yoarsan ondan byumez cnm

Polikistik over mi var cnm sende ?yumurtan neden buyumuyormus?

Evet canm polikistik over var dedi ama ben her ay adet oluyorum nasıl oluyor o anlamadm

Seninki gene iyimis cnm.bende polikistik overim.benimde adetim gelmio.illa sokturucu tarlusal icmek zorundayim;(ama senin gbi adeti duzenlilerde de oluyormus.ole dmsti doktorum

Canim bende PCO olduğunu öğrendim ne kadar sure beklediniz acaba bebeği. Benimde 3 ay kadar gecikmelerim oluyor. Tedavi sürecine baslayacam insallah

Pko olduğumu evlendiğimde öğrendim doğal yollardan çocuğun olmaz dedi ilaçlar verdi ama hiç birini kullanmadım 4 sene sonra kendiliğimden hamile kaldım oğlum oldu şimdide kızıma hamileyim yaşınız çok ileri değilse bekleyin pko hamileliğe engel değil

Meraba cnm ne mutlu sana bende pkoyum.hemde reglimi bile ilacla oluyorum yasim 26.senin nasildi regil duzenin ???

Mrb bendede pko var klomen ile yumurratm büyümedi rahim filmi cektirdim tüplerim acik rahim temizmis adetim geldiginde igne tedavisine gecicez benim gibi yumurtasi gelismeyen varmi acaba

Zor diil cnm.yumurtan buyuyene kadar gobekten igne oluosun.buyudu catlatma ignesi wuruluyo.sora iliski veya asilama olur.hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…