- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Seni cok iyi anliyorum canim cok zor bi durum. Bende ilk gebeligimde 3 ay hamile kalamadim. O bile bana yetti. Her ay o stresi yasamam cok can sikici bisey. Doktorunu degistirmen iyi olmus. Ve gercekten iyice arastirmali ve iyi bi doktor bulmalisin. Bence is doktorda bitiyo. Ama sabirli olmaya metanetli olmaya devam et. Ve sana bi ot soylicem onu kullanirsan cok iyi olur. Yarpuz otu var. Onu 25 gun boyunca sabah aksam sicak suda demleyip ic. Bide pko ya sogan kuru cok iyi geliyo. Ben kurtaj olduktan 3 gun sonra yarpuz otuna basladim. Usenmeden sabah aksam ictim. O bittikten sonra sogan kurune basladim hakkatrn mucize gibi onuda 15 gun kullandim. Sonra adet oldum. Adet bitsin incir kuru yapicaktim ama gerek bile kalmadan hamile kaldigimi ogrendim. Yarpuz otu kani sulandirip adet sokturucu ozelligi var. Sogan kuru zaten bin bir derde deva. Bence denemelisin canim
kuzum ben zaten 2 aydır sogan suyuyla regl oluyorum.onu yazmayı unuttum bak :) ama bu ay 3.ayım gelmesı lazım nedense gelmıo sınır oldum.test yaptım evde tek czgı.