Canım kesinlikle donanımlı bir kadın Doğum uzmanına gitmelisin .. tabiiki de önce bi endokrin görün. Bu arada heyecanla yazarken yazmayı unutmuşum Diaformin de kullandım tedavi sürecimde kesinlikle onun da faydasını gördüğüme inanıyorum. Estradiol değerimi hatırlamıyorum.
Emin ol bi yolu var lütfen dualarını eksik etme... Allah ım tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah herkese
Dediğinz ilaç pko lar mi kullanırrAmin cnm ins.bende zaten glukofen kullaniyorum mayistan bu yana.
Dediğinz ilaç pko lar mi kullanırr
bir tüp negatifimden sonra bende glukofen 1000mg eutrhroks 25mg kullanıyorum.d vit de eksik çıktı.onu da dvitamini ampuleri ile düzeltim.sizde baş boyun çevresi terlemesi var mı?bende d vitamini alınca azalır gibi oldu.sonra tekrar arttı.bu arada adet oluyorum.adet sancım acillik olurdu hep.haplara bağışıklık kazandım.iğne olmadan geçmiyordu.Genelde pkolularda insulin direnci oldugu icin pkolular kullaniyor ama cok amacli bi ilac diyetisyenlerde verebiliyor mesela.once doktora danismak lazim
bir tüp negatifimden sonra bende glukofen 1000mg eutrhroks 25mg kullanıyorum.d vit de eksik çıktı.onu da dvitamini ampuleri ile düzeltim.sizde baş boyun çevresi terlemesi var mı?bende d vitamini alınca azalır gibi oldu.sonra tekrar arttı.bu arada adet oluyorum.adet sancım acillik olurdu hep.haplara bağışıklık kazandım.iğne olmadan geçmiyordu.
bende gizli şekerde var şeker hastalığı ve d vitamini eksikliğine işaret ediyor olabilir.Aynen cnim ayni ilaclari kullaniyoruz seninle.hic dikkat etmedim terlemeye???neden kiii
Bnde pko yum Dr lar klomen den başka ilaç vermediler hormon değerlerim normal rahîm filmi çekildi temiz ama hemen bana aşılama yada tüp bebek dediler bi iğne ve catlatma iğnesi dene meden hemen aşılama sizce yap ayim mibir tüp negatifimden sonra bende glukofen 1000mg eutrhroks 25mg kullanıyorum.d vit de eksik çıktı.onu da dvitamini ampuleri ile düzeltim.sizde baş boyun çevresi terlemesi var mı?bende d vitamini alınca azalır gibi oldu.sonra tekrar arttı.bu arada adet oluyorum.adet sancım acillik olurdu hep.haplara bağışıklık kazandım.iğne olmadan geçmiyordu.
Bnde sadece folio vitamin ilacı verdi klomen ise yara mw yinca iğne ile tedavi edip ignede şayet olmaz sa daha yeni aşılama ma ya gecil mi yor mu bilgi verir misinizBnde pko yum Dr lar klomen den başka ilaç vermediler hormon değerlerim normal rahîm filmi çekildi temiz ama hemen bana aşılama yada tüp bebek dediler bi iğne ve catlatma iğnesi dene meden hemen aşılama sizce yap ayim mi
pko olmama reğmen klomen bende kist yapmadı.pko hastaları şeker olmasa da dr a danışıp şeker hapı almalı diye düşünmeye başladım ben içmedim de çocuğumda olmadı.kilo almaman lazım ama bu haldeyekn ne mümkün.yemesen de seni şişiren bi hastalık.bir aşılama dene sonra tüpe git hiç vakit kaybetme.dediğim gibi bilseydim böyle olacağını tüpe gitmeden başlardım şeker hapına.şimdi normal mi tüp mü ne olcak hiç fikrim yok beklemedeyim.benimde filmim temiz hormonlarım normal.troide tamamen normal demek için anti tg ve anti tpo ya baktırmalısın.benim tsh t4 t3 hep normal çıkar.tüpe gidince de yaptıracağın testler içinde trambofili paneli iste pahalı aama en azından anlamsız bir sürü düşükten kurtulursun baştan.Bnde pko yum Dr lar klomen den başka ilaç vermediler hormon değerlerim normal rahîm filmi çekildi temiz ama hemen bana aşılama yada tüp bebek dediler bi iğne ve catlatma iğnesi dene meden hemen aşılama sizce yap ayim mi.Bnde sadece folio vitamin ilacı verdi klomen ise yara mw yinca iğne ile tedavi edip ignede şayet olmaz sa daha yeni aşılama ma ya gecil mi yor mu bilgi verir misiniz
Asılama fiyatı baya pahalı oyuzden iğne ve catlatma iğnesi denesem diyorumpko olmama reğmen klomen bende kist yapmadı.pko hastaları şeker olmasa da dr a danışıp şeker hapı almalı diye düşünmeye başladım ben içmedim de çocuğumda olmadı.kilo almaman lazım ama bu haldeyekn ne mümkün.yemesen de seni şişiren bi hastalık.bir aşılama dene sonra tüpe git hiç vakit kaybetme.dediğim gibi bilseydim böyle olacağını tüpe gitmeden başlardım şeker hapına.şimdi normal mi tüp mü ne olcak hiç fikrim yok beklemedeyim.benimde filmim temiz hormonlarım normal.troide tamamen normal demek için anti tg ve anti tpo ya baktırmalısın.benim tsh t4 t3 hep normal çıkar.tüpe gidince de yaptıracağın testler içinde trambofili paneli iste pahalı aama en azından anlamsız bir sürü düşükten kurtulursun baştan.
aşılamada pek test lazım olmuyor genelde tüpte geçirilmiş bulaşıcı yada müzmin hastalık var mı yok mu bir kaç rutin.düşük olduysa özel bir yerde pıhtılaşma baktırın dediğim şeker ve troid testlerinden devlette yaptırabildiğinizi yaptırın.en azından tüpe niyetlenirseniz. testler fiyata eklenmez.Son bisi daha sorcm çocuk olmadan önce karı kocanın yapması gereken testler nelerdir ve nerde yapılır
Tsk edrim tiroit yok bnde onu Dr istedi ya şey bn sonuçları yazdım da bi bakar mısınızaşılamada pek test lazım olmuyor genelde tüpte geçirilmiş bulaşıcı yada müzmin hastalık var mı yok mu bir kaç rutin.düşük olduysa özel bir yerde pıhtılaşma baktırın dediğim şeker ve troid testlerinden devlette yaptırabildiğinizi yaptırın.en azından tüpe niyetlenirseniz. testler fiyata eklenmez.
TSH 0,72 FSH 3 LH5,6 E231,07 Prolaktin 11,8Tsk edrim tiroit yok bnde onu Dr istedi ya şey bn sonuçları yazdım da bi bakar mısınız
TSH 0,72 FSH 3 LH5,6 E231,07 Prolaktin 11,8
estafurullah hayıt çayı içerseniz biraz düzene girebilir.stres de hormonları dalgalandırıyor.bunun harici başka bedensel sıkıntınız yüzünden değerleriniz değişiyor olabilir.kesinlikle hiç bir şeyi imkansız olarak düşünmeyin.bu bebek için çabalarınıza hiç bir katkısı olmaz. yapın bekleyin izleyin.kalp atışı duyana kadar sakin olun.Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Hayıt tohumu varda ne ararsan var evde ama icmiyirm hayır şimdi bnm sonuçları m tüp bebek mi yoksa normal de hamile olabilir miyim lutfen söyler msinizestafurullah hayıt çayı içerseniz biraz düzene girebilir.stres de hormonları dalgalandırıyor.bunun harici başka bedensel sıkıntınız yüzünden değerleriniz değişiyor olabilir.kesinlikle hiç bir şeyi imkansız olarak düşünmeyin.bu bebek için çabalarınıza hiç bir katkısı olmaz. yapın bekleyin izleyin.kalp atışı duyana kadar sakin olun.
burada neler duydum ona bakarsan benimde engel değil normal hamile kalmama.miyomum bile zararsız.imkansız diye bir şey yok.yumurtaların rahmin yerinde tüplerin düzgün temiz ise hormonlar bitkisel çayla ilaçla bir şekilde toplanıyor.bende hala beklemedeyim 3 yıllık evliyim.üzülmenin hiç faydası yok hatta daha zorlaştırıyorsun üzülerek kendin için.dedim ya neler duydum.troidi bozuk olup sağlıklı gebe olanda var bi değeri yüksek olup düşürende.insülin vurulup şeker hastası iken hamile kalan da var. kalamayanda nasip işi sen ne kadar zorlasanda elinden geleni yapsanda o bebek illa senin istediğin vakit değil Allahın seçtiği vakitte geliyor.bir de dr seçimleri de çok önemli.sana örnek vereyim bi prof var insan tersleyen ama prof yani adam, onun hastalarında hamilelik oranı. sempatik ve doçent ünvanı olan doktordan daha az.doktorlar illa anlar senin çocuğun olacak olmayacak diye.bir dr a gidip olumsuz duyunca pes etme.Hayıt tohumu varda ne ararsan var evde ama icmiyirm hayır şimdi bnm sonuçları m tüp bebek mi yoksa normal de hamile olabilir miyim lutfen söyler msiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?