Seni cok iyi anliyorum canim cok zor bi durum. Bende ilk gebeligimde 3 ay hamile kalamadim. O bile bana yetti. Her ay o stresi yasamam cok can sikici bisey. Doktorunu degistirmen iyi olmus. Ve gercekten iyice arastirmali ve iyi bi doktor bulmalisin. Bence is doktorda bitiyo. Ama sabirli olmaya metanetli olmaya devam et. Ve sana bi ot soylicem onu kullanirsan cok iyi olur. Yarpuz otu var. Onu 25 gun boyunca sabah aksam sicak suda demleyip ic. Bide pko ya sogan kuru cok iyi geliyo. Ben kurtaj olduktan 3 gun sonra yarpuz otuna basladim. Usenmeden sabah aksam ictim. O bittikten sonra sogan kurune basladim hakkatrn mucize gibi onuda 15 gun kullandim. Sonra adet oldum. Adet bitsin incir kuru yapicaktim ama gerek bile kalmadan hamile kaldigimi ogrendim. Yarpuz otu kani sulandirip adet sokturucu ozelligi var. Sogan kuru zaten bin bir derde deva. Bence denemelisin canim
Seni cok iyi anliyorum canim cok zor bi durum. Bende ilk gebeligimde 3 ay hamile kalamadim. O bile bana yetti. Her ay o stresi yasamam cok can sikici bisey. Doktorunu degistirmen iyi olmus. Ve gercekten iyice arastirmali ve iyi bi doktor bulmalisin. Bence is doktorda bitiyo. Ama sabirli olmaya metanetli olmaya devam et. Ve sana bi ot soylicem onu kullanirsan cok iyi olur. Yarpuz otu var. Onu 25 gun boyunca sabah aksam sicak suda demleyip ic. Bide pko ya sogan kuru cok iyi geliyo. Ben kurtaj olduktan 3 gun sonra yarpuz otuna basladim. Usenmeden sabah aksam ictim. O bittikten sonra sogan kurune basladim hakkatrn mucize gibi onuda 15 gun kullandim. Sonra adet oldum. Adet bitsin incir kuru yapicaktim ama gerek bile kalmadan hamile kaldigimi ogrendim. Yarpuz otu kani sulandirip adet sokturucu ozelligi var. SoAllahım daım eder ıns cnm benım.biz gecen sene subatın yarısında bebek ıstemeye bsladık cnm.1sene yasmın kullandım oncesınde tıkır tıkır oluyodum adet.ama braktım bebek ısteyınce tam 3 ay adet olmadım.doktora gttık pko dedı.bılıodum zaten.genc kızlıgımdan berı benımleydı.klomen denedık ılk yanında ınofolıc toz ıctım 16 mm yumurtam oldu doktor nedense dogal deneyın dedı catlatma ıgnesı wermedı salakça bısey yaptı gıbıme gelıo ya nyse.sonra adet oldum tbı.ıkıncı kez denedık klomenı dozu yukseltıp bukez hıc olmadı yumurtam ufacık kaldı.sora doktor ıgneye gecelım dedı gobekten ıgne wuruldum we asılama yaptık 3 yumurtayla.1 hafta sora regl oldum( smdı doktorumu degıstırdım 2.asılamayı olucam nasıpse.reglı beklıorum.oda nzaman glıcek bılmıom
Benim adetlerimduzenliydi canim. Guunu gunune oluyodum. O konuda sikintim yoktukuzum ben zaten 2 aydır sogan suyuyla regl oluyorum.onu yazmayı unuttum bak :) ama bu ay 3.ayım gelmesı lazım nedense gelmıo sınır oldum.test yaptım evde tek czgı.pekı senın adetlerın duzenlımı cnm?yada illa ilaçlamı gelır?
Benim adetlerimduzenliydi canim. Guunu gunune oluyodum. O konuda sikintim yoktu
Bilmiyorum canim ins bnmde 2 asilamam ins olr bu ay tutar dualarini eksik etme rbbim bebeginide saglicakla kucagina almayi nasip etsin insMrb canim. Biraz gec olucak cevabim ama yinede yazmak istedim. Ben bi pko luyum. Hamile kaldim 13 haftalikken kalbi durdu aldirdmak zorunda kaldik. Kurtajdan 40 gun sonra ilk adetimi oldum. Bi daha da olmadim :) yaklasik kurtajdan 3 ay gecti ve ben suan 8 haftalik hamileyim. Demek istedigim su ki bende ilk duydugumda cok korktum hamile kalamicam diye ama kesinlikle hamilelige engel degilmis yasadim ve gordum. Ama ilk gebeligim saglikli bi gebelik olmadi. Buda nasil olucak bilmiyorum ve acikcasi tekrar oyle bi hamilelik yasarim diye cok korkuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun
Sagol canim allah razi olsun. rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Hamile olmakla is bitmiyo ne yazik ki. Ilk gebeligimde hemen bunum buyusune kapildim sanki tamam artik bu is bitti dedim kendi kendime ama malesef oyle olmadi. o yuzden artik bu hamileligimden bile emin degilim korkuyorum artikBilmiyorum canim ins bnmde 2 asilamam ins olr bu ay tutar dualarini eksik etme rbbim bebeginide saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins
İlk gebeliğin ne kadar süre sonra oldu ilaç kullanmışmıydın ?? Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinSagol canim allah razi olsun. rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Hamile olmakla is bitmiyo ne yazik ki. Ilk gebeligimde hemen bunum buyusune kapildim sanki tamam artik bu is bitti dedim kendi kendime ama malesef oyle olmadi. o yuzden artik bu hamileligimden bile emin degilim korkuyorum artik
Mrb canim. Cocuk dusundukten sonra doktora gittik genel bi kontrol icin. Orda pkolu oldugumu ogrendim. Kisa bi sure ilac kullandim ama sonra biraktim. Ilaci biraktiktan 1 ay sonra hamile kaldim. Yani toplam 3 ay korunmadik ve sonunda gebelik olustu.İlk gebeliğin ne kadar süre sonra oldu ilaç kullanmışmıydın ?? Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Ins oyle olmaz canim kmsenin basina vermesn rabbim ins kac kiliyla kaldin hamileSagol canim allah razi olsun. rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Hamile olmakla is bitmiyo ne yazik ki. Ilk gebeligimde hemen bunum buyusune kapildim sanki tamam artik bu is bitti dedim kendi kendime ama malesef oyle olmadi. o yuzden artik bu hamileligimden bile emin degilim korkuyorum artik
Aynen benimde illaki ilaç almam lazımselam cnm bende pkoyum senın gıbı ve korkularımız aynı(( senın adetın nasıldır duzenlımı?benım ılla ilaç almam lazım gelmesı ıcın (
Aynen benimde illaki ilaç almam lazım
Her iki tarafta da var benim eşim cocuk istemedipi için ben daha cocuk girişimlerinde bulunmadım klomen kullanmadım eşimin cocuk istememeside beni geriyor şimdiden denemeye baslayalum zaten hemen olamaz bnm diyorum dinlemiyo bir de ben yıllarca dogum kontrol hapı kullandım aralıksız adet görebilmek için yunurtalıklsrım iyice tembelleşmişmidir bir zararı olur musendemı cnmpekı sen klomen vs bısıler denedın mı?benım gıbı çok mu kistin sagda ve solda?
Her iki tarafta da var benim eşim cocuk istemedipi için ben daha cocuk girişimlerinde bulunmadım klomen kullanmadım eşimin cocuk istememeside beni geriyor şimdiden denemeye baslayalum zaten hemen olamaz bnm diyorum dinlemiyo bir de ben yıllarca dogum kontrol hapı kullandım aralıksız adet görebilmek için yunurtalıklsrım iyice tembelleşmişmidir bir zararı olur mu
Anlayamadim canim???Ins oyle olmaz canim kmsenin basina vermesn rabbim ins kac kiliyla kaldin hamile
Yani hamile olup bebegini kaymetmesin ins kimse diyorum canim kucagina alsin ins herkes bizdeAnlayamadim canim???
Canim uzulme bendede var kendimi bildim bileli inz bzde bebeklerimize kavusacaz ins uzulme moral cok etkiliyo yumurtalarin buyumesini benimkiler cok gzel byuyordu gecen ay stresten glosmesi durdu bu ay 2. Asilamami oldm ve sonuc bekliyorum direk asilamaya baslaArkadaşlar ben de 6 aylık evliyim çok çocuk istiyorm dün doktora gittim pcolu olduğumu öğrendm. O kadar çok ağladm ki bana hamileliğe engel değil dedi ama şansına dedi dün bütün mesajları okudm bu topicteki o kadar çok duygulandmm ki çok ağladm bugün adetimin 11. Günü klomen kullandm dün yumurtaliklarm 10 cm olmuş çok az dedi doktorm yarın bi daha gidecem dua edin lütfen bana da
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin her isteyene canmm sanada inşallah aşılamaya gerek kalmazCanim uzulme bendede var kendimi bildim bileli inz bzde bebeklerimize kavusacaz ins uzulme moral cok etkiliyo yumurtalarin buyumesini benimkiler cok gzel byuyordu gecen ay stresten glosmesi durdu bu ay 2. Asilamami oldm ve sonuc bekliyorum direk asilamaya basla
Ins cnm bnim bu asilamam tutar ins insRabbim en kısa zamanda nasip etsin her isteyene canmm sanada inşallah aşılamaya gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?