PKO olupta hamile kalanlar burayaa...hikaye zamanı

merhaba sızın anlattıgınız hıkayenın aynısını suan ben yasıyorum 9 aylık evlıyım ve pko koyuldu klomen ıctım ama yumurtalıklar catlamamıs bıle bende sızın yolunuzdan gıdıyorum ınsalllah bır bebek banada rabbım nasıt eder

benim 4 yaşında bir kızım var zaten.pco olduğumu geçen sene öğrendim.bir seneye yakın doğum kontrol hapı ve glucophage 1000 mg kullandım.çocuk istiyorum dedim 3 ay önce dr bütün ilaçları kesti tahlillerim güzeldi.1.5 ay içinde tekrar çıktı pco.dr glucophage ile devam et dedi.3.ayda hamile kaldım.şuan 5+5 olduk kese göründü 2 gün önce haftaya kalp atışı için gideceğim.ümitsizliğe kapılmayın

Merhabalar ben 15 16 yaşlarındayken aşırı tüylenmeden, adetlerin çok düzensiz olmasından doktora gidip PCO olduğumu öğrendim. Adet düzeni için uzun bir süre diane 35 doğum kontrol hapı kullandım. Aynı zamanda insülin direncim çıktı. Kilo verebilmek için glifor, diaformin kullandım. Ama hapları bırakınca yine 3 ayda bir regl oluyordum. Bi tavsiyeyle soğan suyu içtim. O günden beri reglim hep düzenli oldu. gittiğim bütün doktorlar erken evlenip hemen çocuk yapmamı yoksa çok zor olacağını tedavisiz ilaçsız kesinlikle olmayacağını söylediler. 27 yaşında evlendim. Evlenince ilk üç ay 7 kilo alıp 79 kiloya ulaştığım ay zaten kilo aldım hayatta bu ay hamile kalamam deyip rahat rahat takıldım. Adete 10 gün kala kasık, kuyruk sokumu bel ağrılarından yan tarafa Dönemeyecek hale geldim üşüttüm sandım adete bir gün kala test yaptım ve hamileydim Mucizem gerçekleşmişti. Sakın ola umudunuzu yitirmeyin..

Mrhb cnm polikistikover bndede var folik asit ve klormen verdi ikisinde sbah aksam iciyorum 2 aylik evliyim bebek dusunuyorum gecer mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…