Gebeliğe Hazırlık Pko morfoloji%3 ovulasyon takibim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya benim bugun 34. Günüm 25. Ve 26 da biraz koyulasmisti testlerim bende yumurtluyirum dedim ona göre ilişkiler oldu ama bugün ayıptır söylemesi çok sulu akıntım oldu suphelendim tekrar ovulasyon testi yaptım daha C cikmadan T koyulasti yani bugün mü yumurtluyorum:110:
24 ve 25 deki testlerine baktimda gercekten bugun daha koyu muhtemelen eger pko yaniltmiyorsa bizi bugun yumurtluyorsun canim bugun yarini degerlendir

24 ve 25 deki testlerine baktimda gercekten bugun daha koyu muhtemelen eger pko yaniltmiyorsa bizi bugun yumurtluyorsun canim bugun yarini degerlendir
İnşallah canım morfoloji sıkıntısı olduğu için yarın sabah pazar akşam şeklinde degerlemdirmeyi düşünüyorum nasip olursa dua edin bana bu aya hayirlisihay olsun inşallah:KK200:

İnşallah canım morfoloji sıkıntısı olduğu için yarın sabah pazar akşam şeklinde degerlemdirmeyi düşünüyorum nasip olursa dua edin bana bu aya hayirlisihay olsun inşallah:KK200:
ins. canim rabbim nasip etmistir..
caksir suyu iyiymis erkeklerde bende kullandirmayi dusunuyorum bi arastir sende istersen. nette arastirirken sperm hizinada iyi geldiginden erkek cocuk isteyenlerde kullaniyormus oyle yaziyordu

ins. canim rabbim nasip etmistir..
caksir suyu iyiymis erkeklerde bende kullandirmayi dusunuyorum bi arastir sende istersen. nette arastirirken sperm hizinada iyi geldiginden erkek cocuk isteyenlerde kullaniyormus oyle yaziyordu
Canım ben ona başlayacağım da şuan iki tane çok iyi takviye vitamin kullanıyor eşim keçiboynuzu özü de tüketiyor çakşır suyu nu da bu ay olmazsa adet olursam hemen alacağım bende çok duydum iyi geldiğini

Kızlar ya şimdi yeniden yaptım da hala devam ediyor yani şuan hala benim yumurtam çatlıyor mu salinmadi mi demek oluyor salininca mi ilişki olması gerekiyor :KK64:

Eklentiler

• IMG_20180622_171727.jpg
    IMG_20180622_171727.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar ya şimdi yeniden yaptım da hala devam ediyor yani şuan hala benim yumurtam çatlıyor mu salinmadi mi demek oluyor salininca mi ilişki olması gerekiyor :KK64:
sanki daha koyulasmis canim bugun ve yarini degerlendirseydin harika olurdu ama olmaz dedin enazindan pazargununu muhakkak degerllendir yarina catlar belkide gece

sanki daha koyulasmis canim bugun ve yarini degerlendirseydin harika olurdu ama olmaz dedin enazindan pazargununu muhakkak degerllendir yarina catlar belkide gece
Canım zaten bugün olsa gece olacak sabah gelince daha iyi olur gec olmaz dimi ya bak hala devam ediyor

akintinmi devam ediyor canim
Yani daha catlamamis siliklesince çatlıyor diyor herkesde inşallah biz tam catladigi zamanları denk getiririz akıntı da devam ediyor ama hic böyle akıntıdan da anlamazdim bende demek ki akintim tam yumurtlama zamanı oluyormuş tedavilerden bunları da hic takip edemedim

Yani daha catlamamis siliklesince çatlıyor diyor herkesde inşallah biz tam catladigi zamanları denk getiririz akıntı da devam ediyor ama hic böyle akıntıdan da anlamazdim bende demek ki akintim tam yumurtlama zamanı oluyormuş tedavilerden bunları da hic takip edemedim
tedavi sirasinda dr konyrol ettiginden hic bende kendimi dinlememistim acikcasi

Kızlar dün gece eşim 12 de geldi bende aynı şekilde o saatlerde çok yorgunduk yatınca sizmisiz sabah ilişki oldu inşallah geç kalmamisizdir hala akşam biraz akıntım vardı seffaf sabah da hala kuru değildim ama bilmiyorum nasip artık zaten yarın bı haftalığına memlekete gidiyorum daha iliski olmaz gelince eşimin doğum günü yaklaşıyor İnşallah ona güzel bir hediye veririm:anneadayı::KK200::KK60:

3 yıldır evliyiz 2 yıldır her adet beklediğimde hep pozitif sonuc alma hayaliyle yaşıyorum Rabbim inşallah o güzel duyguyu yaşatsın bana ve tüm bekleyenlere çok yıpratıci bir sürec artık herseyi geçtim çocuğum olsa bile ona iyi bir anne olabilecek miyim bu psikolojiyle onu düşünüyorum:KK64:

ins. canim rabbim nasip eder
Kızlar dün gece eşim 12 de geldi bende aynı şekilde o saatlerde çok yorgunduk yatınca sizmisiz sabah ilişki oldu inşallah geç kalmamisizdir hala akşam biraz akıntım vardı seffaf sabah da hala kuru değildim ama bilmiyorum nasip artık zaten yarın bı haftalığına memlekete gidiyorum daha iliski olmaz gelince eşimin doğum günü yaklaşıyor İnşallah ona güzel bir hediye veririm:anneadayı::KK200::KK60:

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ovulosyon testi yaptım ilk defa sizden yorum bekliyorum. Pko var bende geç regl oluorm hep hesabıma göre tesste basladm ve 26. Gün ve sonrasındaki 3 gün değerlendirdim. Sizde sonuç nasıl olur

Eklentiler

• A24FC1DB-D8E3-4743-98BA-12362F8BE848.jpeg
    A24FC1DB-D8E3-4743-98BA-12362F8BE848.jpeg
    30,4 KB · Görüntüleme: 25
kizlar selam benimde adetlerim duzensiz uc ayda bir olurum 5. gonal f ignesi ni kullaniyorum bilinen butun kurleri uyguladim esimin dikkatini bisey cekti sen hep bu incir kurunu yaptiginda yumurtalarin buyuyor dedi bu ay kontrollerimde yumurtalarim buyumedi gosteriyor yine dun aksam yine incir kuru uygulamaya basladim busefer havucla beraber yapiyorum hic bunlari yapan var mi aranizda

kizlar ben hala hastalanmadim ve gecen hafta test yaptim yine negatif internetten pkoslara iyi ge
en bir set siparis verdim memnun kalanlar cokmus sizde bir arastirin derim
aspir yagi ketentohumu yagi sandoz elmasirkesi corekotu
Screenshot_20180707-004523_Instagram.jpg

Back