Gebeliğe Hazırlık Pko morfoloji%3 ovulasyon takibim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 20.gun ve koyulaşma ya başladı biraz geçen ay gibi 22 yada 23-24 . Günlerde catlayacak inşallah bu arada incir havuç kürü yapmayı düşünüyorum akşama yumurtayı çatlatmak için herşeyin hayırlısı :KK200:

Eklentiler

• IMG_20180608_125927.jpg
    IMG_20180608_125927.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıyoruz yaklaşık 3 ay klomen ve geçen ay rahim filmi cekindim rahim filminden önce gonal f iğne kullanmıştım eşimin sayı iyi ama morfoloji%3 benim sağ tüpüm biraz hasarlı sol temiz ramazan diye bu ay tedavi görmek istemedim ovulasyon takibi yapacağım en az 32 en çok 55 e kadar ciktigi için adet döngüm ve geçen ay 35 günde olduğum için şuan basladim testlere 13.gunum ve boyle

PCO iseniz ovulasyon testi kullanmayın Lh sürekli pik yapıp düştüğü için moraliniz dibe vurur kafanız karışır. :(

Bugün 20.gun ve koyulaşma ya başladı biraz geçen ay gibi 22 yada 23-24 . Günlerde catlayacak inşallah bu arada incir havuç kürü yapmayı düşünüyorum akşama yumurtayı çatlatmak için herşeyin hayırlısı :KK200:

eğer prolaktinin oynamadaysa yani hormonu takip edebiliyorsan kürü yapmalısın şayet inciri o kadar fazla tüketirsen prolaktin hormonun tavan yapabilir canım dikkat et bence

PCO iseniz ovulasyon testi kullanmayın Lh sürekli pik yapıp düştüğü için moraliniz dibe vurur kafanız karışır. :KK43:
Pko yum ama hormonlarım normal ve önceden de test yaptım sadece bir gun pik yapıyor o yüzden bu ay yapayım tekrar dedim

eğer prolaktinin oynamadaysa yani hormonu takip edebiliyorsan kürü yapmalısın şayet inciri o kadar fazla tüketirsen prolaktin hormonun tavan yapabilir canım dikkat et bence
Prolaktinim normal bende yukseltebilir diye sürekli değil de pik yapmaya yakın iki gunicmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmaz

Pko yum ama hormonlarım normal ve önceden de test yaptım sadece bir gun pik yapıyor o yüzden bu ay yapayım tekrar dedim

deneyin ama dediğim gibi olma ihtimali yüksek. Ama belki glukofage yada inofolic combi düzene sokuyorsa belki görürsünüz . ben denedim kafayı yedim hergün.

deneyin ama dediğim gibi olma ihtimali yüksek. Ama belki glukofage yada inofolic combi düzene sokuyorsa belki görürsünüz . ben denedim kafayı yedim hergün.
Bende yaptım çok uzun zaman önce ilk düşündüğüm zamanlar şimdi de adetlerim düzenli gidiyir gibi yapayım dedim hsg de çekildim aansim artmisken takip etmek istedim

Prolaktinim normal bende yukseltebilir diye sürekli değil de pik yapmaya yakın iki gunicmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmaz

2 gün işe yarar mı bilmiyorum canım normalde bunu 1 ay yapıp 1 hafta ara verip sonra 1 ay daha devam etmek gerekiyor kür tarifi o şekilde ben 2 ay kullandım sonra hormon tahlili istedi doktorum 67 lere fırlamıştı prolaktinim

2 gün işe yarar mı bilmiyorum canım normalde bunu 1 ay yapıp 1 hafta ara verip sonra 1 ay daha devam etmek gerekiyor kür tarifi o şekilde ben 2 ay kullandım sonra hormon tahlili istedi doktorum 67 lere fırlamıştı prolaktinim
Canim ben çatlatmak için yapacağım o da yumurtlama dönemi yapılıyor sadece diğer şekilde uzun süreli bilerek yapmadım yukseltir diye benim yumurtam zor catliyorbiraz destek amaçlı yapacağım bakalım etkisi olacak mi

benimde bugun 15.gun 3gundir yapiyorum sanki hicbir ilerleme yok sizin nasildi test rrsmi varmi yumurta olussun varsin 20.gunde olsun raziyim benimde:110:
Canım sen hamile misin?
yok degilim ama takvimi yspmak istedim:anneadayı:
PCO iseniz ovulasyon testi kullanmayın Lh sürekli pik yapıp düştüğü için moraliniz dibe vurur kafanız karışır. :KK43:
aynen bugun benimde moralim bozuldu 3.gun deniyorum ilk ikisi sanki daha netti kafam karisti :bicak:

benimde bugun 15.gun 3gundir yapiyorum sanki hicbir ilerleme yok sizin nasildi test rrsmi varmi yumurta olussun varsin 20.gunde olsun raziyim benimde:110:

aynen bugun benimde moralim bozuldu 3.gun deniyorum ilk ikisi sanki daha netti kafam karisti :bicak:

PCO olduğunuz için adet döngünüz uzunsa 21-22-24. günlerde yumurtlayabilirsiniz. normal 14.15 günü ile kıyaslamayı kendinizi.

Yukarıda var canım 20. Gün testim 3. Sayfada daha erken seninde oluşur ilk zamanlar 2 günde bir yap bizim 20. Günleri buluyor çünkü

o günü ve günaşırı değerlendirmeniz gerekiyor en az 3 kere
İşte bugün başlamayı pik yaptığı gün ve ondan sonraki gün değil obur gun ve böyle bir haftaya yakın devam etmek istiyorum bakalım inşallah düzenli olur ve Rabbim bu ay o cennet meyvesinden bize ve bekleyen herkese nasip eder inşallah

Back