Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 15 le 16.gu ayni acaba pkos oldugumuzdanmi boyleBugün 21. Gün dün le aynı gibi bakalım inşallah koyulaşır
Ben zaten yapmayı bırakmıştım canım da bu ay doktora gitmeyeceğim dedim bari ovulasyon testi yapayım dedimBen size diyorum. Pco lar ovulasyon testini adetlerinizi düzene sokmadan yapmayın üzülürsünüz![]()
inofolic kullandigimdan belki ise yarar diye dusundugumden yapiyorum yaramazmi acaba yumirtlamam icinBen size diyorum. Pco lar ovulasyon testini adetlerinizi düzene sokmadan yapmayın üzülürsünüz![]()
İnşallah yarayacak. Beslenme de çok önemli. Canan karatayın bir kitabı var anne adayları ve hamileler için beslenme mutlaka okumalısın. Boş yeşillik yemelisin. İnositol açısından zengin kavun, yeşil sebzeler , ceviz, çiğ fındık, çiğ badem bunları yiyelim inşallah canım. Hiç üzülmeyelim herşeyin bir zamanı var. Elbette kalacağızinofolic kullandigimdan belki ise yarar diye dusundugumden yapiyorum yaramazmi acaba yumirtlamam icin
ins. canimİnşallah yarayacak. Beslenme de çok önemli. Canan karatayın bir kitabı var anne adayları ve hamileler için beslenme mutlaka okumalısın. Boş yeşillik yemelisin. İnositol açısından zengin kavun, yeşil sebzeler , ceviz, çiğ fındık, çiğ badem bunları yiyelim inşallah canım. Hiç üzülmeyelim herşeyin bir zamanı var. Elbette kalacağız
Kizlar benimde ayniydi kac kere attim foruma resim tekrar mi yumurtluyorum, bu cizgi siliklesmiyor diye fakat bu ay klomen kullandim sadece igne oldugum zaman cizgi gordum uc gun sonra siliklesti reglime yakin hic cizgi yoktu gerci bu ay yine olmadi ben anlamiyorum bu pko olup cok kolay hamile kalanlar nasil oluyo biz nasil olamiyoruz artik film cektircem
canim sen 19.gun yaptinmi testi sanki 20.gun siliklesmeyemi baslamisBu T çizgisi beni öldürecek![]()
Yaptım canım yok hep aynı gitti 18-19-20 şimdi hepsine tekrar yaptım bugün ki biraz koyu ama o da testler bozuk gibi ya yarimcanim sen 19.gun yaptinmi testi sanki 20.gun siliklesmeyemi baslamis
yarinda dene canim koyulasir buyuk ihtimalYaptım canım yok hep aynı gitti 18-19-20 şimdi hepsine tekrar yaptım bugün ki biraz koyu ama o da testler bozuk gibi ya yarim
İnşallah canım geçen aylar bu zamana kadar olmustu ama çok önceden böyle geciktigi de oldu ramazan bide denge sasti nirmal karsiliuirum bu kadar gec olmasinayarinda dene canim koyulasir buyuk ihtimal
Canım orucluysan sıvı atımı vücudumuzda tahminim öğleden sonra atılıyor bende öğlen yaptığımda daha silik çıkıyordu o yuzden akşam yapmaya basladim seninki dün e gore daha koyu bu zamanları değerlendirin insalinş test yapmaya da devam beraberbende bugun 20.gun ayni saatte testi yaptim silik cikti dune nazaran canim sikildi icime sinmedi az once yine yaptim dune nazaran biraz daha koyu cikti kafam allak bullak oldu
Eki Görüntüle 2157016
alttaki 2tanesi bugune ait
gecenay solumda kiste donustu onuda hissediyorum sagimdada bu ay agirlik hissediyorum buyuk ihtimal sagimda yumurta olustu bu ay
ins. canim ramazanda boyleyse 2gun sonra nasil ayarlayacagiz sivi tuketimini bilmiyorumCanım orucluysan sıvı atımı vücudumuzda tahminim öğleden sonra atılıyor bende öğlen yaptığımda daha silik çıkıyordu o yuzden akşam yapmaya basladim seninki dün e gore daha koyu bu zamanları değerlendirin insalinş test yapmaya da devam beraberbu ay olacak inşallah hayirlisiyla
![]()