Gebeliğe Hazırlık Pko morfoloji%3 ovulasyon takibim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 21. Gün dün le aynı gibi bakalım inşallah koyulaşır

Eklentiler

• IMG_20180609_172030.jpg
    IMG_20180609_172030.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 36
Ben size diyorum. Pco lar ovulasyon testini adetlerinizi düzene sokmadan yapmayın üzülürsünüz :(

inofolic kullandigimdan belki ise yarar diye dusundugumden yapiyorum yaramazmi acaba yumirtlamam icin
İnşallah yarayacak. Beslenme de çok önemli. Canan karatayın bir kitabı var anne adayları ve hamileler için beslenme mutlaka okumalısın. Boş yeşillik yemelisin. İnositol açısından zengin kavun, yeşil sebzeler , ceviz, çiğ fındık, çiğ badem bunları yiyelim inşallah canım. Hiç üzülmeyelim herşeyin bir zamanı var. Elbette kalacağız

İnşallah yarayacak. Beslenme de çok önemli. Canan karatayın bir kitabı var anne adayları ve hamileler için beslenme mutlaka okumalısın. Boş yeşillik yemelisin. İnositol açısından zengin kavun, yeşil sebzeler , ceviz, çiğ fındık, çiğ badem bunları yiyelim inşallah canım. Hiç üzülmeyelim herşeyin bir zamanı var. Elbette kalacağız
ins. canim

Kizlar benimde ayniydi kac kere attim foruma resim tekrar mi yumurtluyorum, bu cizgi siliklesmiyor diye fakat bu ay klomen kullandim sadece igne oldugum zaman cizgi gordum uc gun sonra siliklesti reglime yakin hic cizgi yoktu gerci bu ay yine olmadi ben anlamiyorum bu pko olup cok kolay hamile kalanlar nasil oluyo biz nasil olamiyoruz artik film cektircem

Kizlar benimde ayniydi kac kere attim foruma resim tekrar mi yumurtluyorum, bu cizgi siliklesmiyor diye fakat bu ay klomen kullandim sadece igne oldugum zaman cizgi gordum uc gun sonra siliklesti reglime yakin hic cizgi yoktu gerci bu ay yine olmadi ben anlamiyorum bu pko olup cok kolay hamile kalanlar nasil oluyo biz nasil olamiyoruz artik film cektircem

Canım ben tam pco da değilim. Multifolikülerim. Benimde aynı. Kilomda 57. Galiba PCO olanların metformin yani glucofage ve inofolic combi kullanması şart. Doktorunuza danışın mutlaka.danışmadan sakın kullanmayın. Bu düzene sokuyor yumurtlamayı.

Bu T çizgisi beni öldürecek:bicak:

Eklentiler

• IMG_20180612_163643.jpg
    IMG_20180612_163643.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 29
25.gun kızlar alt kismindaki çizgi sorunu olmasa çizgiler aynı koyulak da gibi dimi bugün ve dun şeffaf akıntı mda var biraz

Eklentiler

• IMG_20180613_173045.jpg
    IMG_20180613_173045.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20180613_172441.jpg
    IMG_20180613_172441.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 32
Dun geceyi değerlendirmiştik yarın sabah yolculuğumuz var akşama iftardan sonra bı aksilik çıkmazsa değerlendirmeye çalışacağız inşallah

bende bugun 20.gun ayni saatte testi yaptim silik cikti dune nazaran canim sikildi icime sinmedi az once yine yaptim dune nazaran biraz daha koyu cikti kafam allak bullak oldu
SmartSelect_20180613-174537_Gallery.jpg
alttaki 2tanesi bugune ait
gecenay solumda kiste donustu onuda hissediyorum sagimdada bu ay agirlik hissediyorum buyuk ihtimal sagimda yumurta olustu bu ay

bende bugun 20.gun ayni saatte testi yaptim silik cikti dune nazaran canim sikildi icime sinmedi az once yine yaptim dune nazaran biraz daha koyu cikti kafam allak bullak oldu
Eki Görüntüle 2157016
alttaki 2tanesi bugune ait
gecenay solumda kiste donustu onuda hissediyorum sagimdada bu ay agirlik hissediyorum buyuk ihtimal sagimda yumurta olustu bu ay
Canım orucluysan sıvı atımı vücudumuzda tahminim öğleden sonra atılıyor bende öğlen yaptığımda daha silik çıkıyordu o yuzden akşam yapmaya basladim seninki dün e gore daha koyu bu zamanları değerlendirin insalinş test yapmaya da devam beraber:KK74: bu ay olacak inşallah hayirlisiyla:dua::KK200:

Canım orucluysan sıvı atımı vücudumuzda tahminim öğleden sonra atılıyor bende öğlen yaptığımda daha silik çıkıyordu o yuzden akşam yapmaya basladim seninki dün e gore daha koyu bu zamanları değerlendirin insalinş test yapmaya da devam beraber:KK74: bu ay olacak inşallah hayirlisiyla:dua::KK200:
ins. canim ramazanda boyleyse 2gun sonra nasil ayarlayacagiz sivi tuketimini bilmiyorum

Kızlar ya benim bugun 34. Günüm 25. Ve 26 da biraz koyulasmisti testlerim bende yumurtluyirum dedim ona göre ilişkiler oldu ama bugün ayıptır söylemesi çok sulu akıntım oldu suphelendim tekrar ovulasyon testi yaptım daha C cikmadan T koyulasti yani bugün mü yumurtluyorum:110:

Eklentiler

• IMG_20180622_105708.jpg
    IMG_20180622_105708.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 28
Back