Gebeliğe Hazırlık Pko morfoloji%3 ovulasyon takibim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıyoruz yaklaşık 3 ay klomen ve geçen ay rahim filmi cekindim rahim filminden önce gonal f iğne kullanmıştım eşimin sayı iyi ama morfoloji%3 benim sağ tüpüm biraz hasarlı sol temiz ramazan diye bu ay tedavi görmek istemedim ovulasyon takibi yapacağım en az 32 en çok 55 e kadar ciktigi için adet döngüm ve geçen ay 35 günde olduğum için şuan basladim testlere 13.gunum ve boyle

Eklentiler

• IMG_20180601_172654.jpg
    IMG_20180601_172654.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 271
test daha çok silik yumurtlama takibinde yumurtladığınızı gördünüz mü?
morfoloji için ilaç vb. tedavi uyguluyor musunuz.

Bizde morfoloji 2 ve 3 arasinda gelip gidiyordu. Dna hasar tedavisinden sonra hamile kaldim cok şükür. Eger sadece morfolojide sorun varsa gebeliğe engel değil. ALLAH sağlıklı gebelikler nasip etsin insallah .

Bizde morfoloji 2 ve 3 arasinda gelip gidiyordu. Dna hasar tedavisinden sonra hamile kaldim cok şükür. Eger sadece morfolojide sorun varsa gebeliğe engel değil. ALLAH sağlıklı gebelikler nasip etsin insallah .

Canım bu dna hasar testini doktor istemiyor siz kendiniz mi talep ettiniz ?

Gördüm canım ama en son iğneli tedavide catlatça iğnesi nden 3 sonra yumurtam catladigi yani geç çatlıyor

DNA hasar tedavisi nasıl oluyor canim

-Çoğu dr istemiyor .Mesela biz kendimiz soyledik oyle bakıldi .Tup bebek merkezlerinde yapiliyor .Igneli ya da ilacli tedavi yapılıyor .
Biz birkaç aydır baya test yaptırdık canimda morfoloji yi de yeni öğrendik su takviyeleri bitsin birkaç ay sonra gebelik olmazsa tekrar yaparız aynıysa o testi yaptıralım inşallah

Bugün 15. Gün böyle arkadaşlar ve son iki testim suan birşey yok zaten 20. Günü bulabilir en azından

Eklentiler

• IMG_20180603_154853.jpg
    IMG_20180603_154853.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20180603_155115.jpg
    IMG_20180603_155115.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar ovulasyon testini ramazan da gunicinde hangi saatlerde yapmak lazım sizce ?

merhaqba bendede pkos var 2ay klomen catlatma sonrasi gecen ay kiste donustuginden bu ay bende ovulasyon testiyle deneyecegim dr inofolic verdi ins. yumurtlama olur benimde bugun 13.gun yaptim cok silik ins. yumurtlariz bu ay
20180606_143734.jpg

merhaqba bendede pkos var 2ay klomen catlatma sonrasi gecen ay kiste donustuginden bu ay bende ovulasyon testiyle deneyecegim dr inofolic verdi ins. yumurtlama olur benimde bugun 13.gun yaptim cok silik ins. yumurtlariz bu ay
Eki Görüntüle 2154728
İnsallah canım benim 18.gun geldi hala silik bide benim bu testler kötü çıktı bozuk gibi senin gibi iki çizgi de tam olarak olusmuyor c bile yarım felan bide ramazan ya zaten gece 3 den sonra sıvı almiuoriz ama gece çok sivi aldığımız için de sabah ki ilk idrar olmuyor gibi o yüzden saat 8 de kalkıyorum ben mesela 12 gibi yapmaya basladim bakalım dedigin gibi inşallah bu ay yumurtlariz senin döngün nasıl kaç günde oluyirsun?

İnsallah canım benim 18.gun geldi hala silik bide benim bu testler kötü çıktı bozuk gibi senin gibi iki çizgi de tam olarak olusmuyor c bile yarım felan bide ramazan ya zaten gece 3 den sonra sıvı almiuoriz ama gece çok sivi aldığımız için de sabah ki ilk idrar olmuyor gibi o yüzden saat 8 de kalkıyorum ben mesela 12 gibi yapmaya basladim bakalım dedigin gibi inşallah bu ay yumurtlariz senin döngün nasıl kaç günde oluyirsun?
ben cilt icin 3ay agir ilac kullandigimdan kontrolhapi kullandim 3ay sonrasinda tedaviye basladim eski duzenim neydi onuda hatirlamiyorum acikcasi 2ay klomen kullandim onda ilkay 6 2.ay kist olustu 7haftada igne ve tarlusalla zar zor oldum simdi nezamn regl olurum hic bilmiyorum

ben cilt icin 3ay agir ilac kullandigimdan kontrolhapi kullandim 3ay sonrasinda tedaviye basladim eski duzenim neydi onuda hatirlamiyorum acikcasi 2ay klomen kullandim onda ilkay 6 2.ay kist olustu 7haftada igne ve tarlusalla zar zor oldum simdi nezamn regl olurum hic bilmiyorum
Hım anladım canım o zaman kendi halina bırakmakla iyi yapmışsın klomen yaramamıs sana

Back