şahane görünüyorr
Offf ya bu yarisma niye acildi ben makarna yemiycem diye yapmiyorum birbirinden guzel tarifler geliyor zaten senin yaptiklarini begeniyorum deniyorum simdi ben iki nasil dayanayim yaaa adra cok kotusun
saka bi yana enfes gorunuyor basarilar
Ellerine saglik, muthis gozukuyor
Yarismada basarilar
Çok mersi canım.ne kadar güzel anlatım ..resimli..teşekkürler...
Evet orada bir karışıklık oldu.süper görünüyo makarna pizzan yada pizza makarnanellerine sağlık Adra
Aman kimse ölmesin.ölümcül görünüyor Adra ellerine sağlık
daha iki ay var doğuma benim 3 kilo alma hakkım var ben bunu yersem zaten 2 gün bişi yemem lazım ama kalabalık bi misafirim gelcende yapımda barı kaçamk yapim bende
Makarna çok yemedikten sonra kilo aldırmaz bence.Ben hiç makarna aramam.Nadir yapılır bizim evde.Tariflerimi beğendiğine de çok mutlu oldum.Ye ye birşey olmaz.İki dolanır gelirsin.
yoo düzeltilmese de olur bence her ikisi de tarifini tamamen anlatıyor zaten.. başarılar dilerimmEvet orada bir karışıklık oldu.Pizza makarna olacak. Nevoş gelsin düzelttireceğim onu.Çok sağol canım yorumun için.
Tez zamanda kurtulur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.daha iki ay var doğuma benim 3 kilo alma hakkım var ben bunu yersem zaten 2 gün bişi yemem lazım ama kalabalık bi misafirim gelcende yapımda barı kaçamk yapim bendegeçen gün kekini yaptım beğendim güzel oldu eşim buna azcık da şeker koysan iyi olcakmış dedi
yoo düzeltilmese de olur bence her ikisi de tarifini tamamen anlatıyor zaten.. başarılar dilerimm
Ne güzel bu yorumları duymak.Ekrandan elimizi uzatıp alabilsek keşke.Cidden çok beğendim, olsa da yesek : )
Başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?