zaten ben milleti dinlesem şimdiye duba gibi olurdumTez zamanda kurtulur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Neyse sen doğumdan sonra yersin süt olur. Öyle avut bari kendini. Hangi keki yaptın?
çok lezzetli görünüyor :) ellerinize sağlık.
zaten ben milleti dinlesem şimdiye duba gibi olurdumyağsız unsuz şekersiz vardı ya onu yaptım
aaaaaa offfffffffffff adram muhteşemmmm sin yine yaaaaaaaSelam herkese.
Yine bir yarışmayla daha aranızdayım.
Çekişmeli ve güzel bir yarışma olacağı kanaatindeyim.Katılan herkese başarılar dilerim.
MAKARNA PİZZA
MALZEMELER
Yarım paket çubuk makarna
1 Su bardağı süt
1 Adet yumurta
3-4 Adet çeri domates
1 Adet yeşil biber
1 Adet kırmızı biber
10-12 Tane yeşil zeytin
1 Çay bardağı mısır
1 Küçük kangal sucuk
6-7 Dilim pastırma
200 Gr. kaşar peyniri
1 Çorba kaşığı tuz
1 Çay bardağı sıvıyağ
Derin bir tencereye suyumuzu koyuyoruz.Kaynadıktan sonra tuzunu ve ikiye böldüğümüz makarnalarımızı ekliyoruz.
Makarnalar piştikten sonra süzüp bir su bardağı süt,bir çay bardağı sıvıyağ ve bir yumurtayı karıştırıp makarlarımıza yediriyoruz.
Makarnamızı yağlanmış yuvarlak borcama alıyoruz.
Üzerine yuvarlak doğradığımız çeri domatesleri,yeşil ve kırmızı biberleri,yeşil zeytini ve mısırı yayıyoruz.175 derece fırına atıyoruz.
Malzemelerimiz hafif pişiyor.
Üzerine rendelediğimiz kaşar peyniri serpiyoruz.
Yuvarlak doğradığımız sucuk ve pastırmayı ekliyoruz.Yine fırına veriyoruz.
Üzerine tekrar kaşar peyniri serpiştirip yine yeni yeniden fırına veriyoruz.
Makarnamız pişti.Afiyet olsun.
Bu yorum daha muhteşem.aaaaaa offfffffffffff adram muhteşemmmm sin yine yaaaaaaa
Dinleme zaten.Onlar süt olur,yağ olur derken bir bakmışsın onlar gibi olmuşsun.
Adı üstünde şekersiz.Ben onu netten bulmuştum denemedim yani. Çaya şeker atıp arada onu da götürseydi hiç birşey anlamazdı.
İyi bari biri beğenmiş.ben denedim güzel oldu bence kp tam benlik olmuş bu dedi zaten şekeri var adamcazın çayı şekersiz içiyoruz canım
hemen bunu benım kıza yapaım tam piiza canavarı yaaaaaaBu yorum daha muhteşem.Çok teşekkür ederim. Size layık olmaya çalışıyorum.
Yeni nesil çok seviyor.hemen bunu benım kıza yapaım tam piiza canavarı yaaaaaa
şekersiz içince çay içtini anlıyosunİyi bari biri beğenmiş.Bak mutlu oldum şimdi. Ben de alışmaya çalışıyorum şekersize.
Denemeye değer gördüğünüze çok memnun oldum.Çok güzel görünüyor. Mutlaka deneyeceğim tarifinizi.
Yarışmada da başarılar diliyorum
şekersiz içince çay içtini anlıyosun
alışırsın canım benim eşim nerdeyse yarısına kadar atıyodu bi yere gittimizde ben şekerleri iade ediyordum yada kıyıda birikiyordu eşim utana utana bıraktım derDenemeye değer gördüğünüze çok memnun oldum.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Yok valla ben alışamadım.Ne içtiğimi hiç bilmiyorum.
alışırsın canım benim eşim nerdeyse yarısına kadar atıyodu bi yere gittimizde ben şekerleri iade ediyordum yada kıyıda birikiyordu eşim utana utana bıraktım der
Çok sağol canım.
Çok teşekkürler Hanım abla.Harika olmuş adracım,ellerine sağlık nefiz birmakarna olmuş
Başarılar diliyorum yarışmada
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Çok sağol canım.
Çok teşekkürler Hanım abla.Senim tarifini de bekliyoruz.
Çok mersi Efser'ciğim.
Ben değişikliklerin insanıyım.Çok beğendim makarnayı,değişik olmuş hemde,hafta sonu geçsin o zaman yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?