Makarnalar PİZZA MAKARNA (ASLI'NIN SPONSORLUĞUNDA:)

Tez zamanda kurtulur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Neyse sen doğumdan sonra yersin süt olur.Öyle avut bari kendini.Hangi keki yaptın?
zaten ben milleti dinlesem şimdiye duba gibi olurdum yağsız unsuz şekersiz vardı ya onu yaptım

zaten ben milleti dinlesem şimdiye duba gibi olurdum yağsız unsuz şekersiz vardı ya onu yaptım

Dinleme zaten.Onlar süt olur,yağ olur derken bir bakmışsın onlar gibi olmuşsun.
Adı üstünde şekersiz.Ben onu netten bulmuştum denemedim yani. Çaya şeker atıp arada onu da götürseydi hiç birşey anlamazdı.

aaaaaa offfffffffffff adram muhteşemmmm sin yine yaaaaaaa

ben denedim güzel oldu bence kp tam benlik olmuş bu dedi zaten şekeri var adamcazın çayı şekersiz içiyoruz canım

ben denedim güzel oldu bence kp tam benlik olmuş bu dedi zaten şekeri var adamcazın çayı şekersiz içiyoruz canım
İyi bari biri beğenmiş.Bak mutlu oldum şimdi.Ben de alışmaya çalışıyorum şekersize.

Denemeye değer gördüğünüze çok memnun oldum.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Yok valla ben alışamadım.Ne içtiğimi hiç bilmiyorum.
alışırsın canım benim eşim nerdeyse yarısına kadar atıyodu bi yere gittimizde ben şekerleri iade ediyordum yada kıyıda birikiyordu eşim utana utana bıraktım der

alışırsın canım benim eşim nerdeyse yarısına kadar atıyodu bi yere gittimizde ben şekerleri iade ediyordum yada kıyıda birikiyordu eşim utana utana bıraktım der

İnşallah benim de şekersiz tad alacağım günler gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…