• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar PİZZA MAKARNA (ASLI'NIN SPONSORLUĞUNDA:)

Tez zamanda kurtulur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.:nazar:Neyse sen doğumdan sonra yersin süt olur.:KK53:Öyle avut bari kendini.:KK48:Hangi keki yaptın?
zaten ben milleti dinlesem şimdiye duba gibi olurdum :KK70::KK70: yağsız unsuz şekersiz vardı ya onu yaptım

zaten ben milleti dinlesem şimdiye duba gibi olurdum :KK70::KK70: yağsız unsuz şekersiz vardı ya onu yaptım

Dinleme zaten.:KK53:Onlar süt olur,yağ olur derken bir bakmışsın onlar gibi olmuşsun.:KK70:
Adı üstünde şekersiz.:KK70:Ben onu netten bulmuştum denemedim yani.:KK48: Çaya şeker atıp arada onu da götürseydi hiç birşey anlamazdı.:-)

Selam herkese.:KK37:

Yine bir yarışmayla daha aranızdayım.:KK23:

Çekişmeli ve güzel bir yarışma olacağı kanaatindeyim.Katılan herkese başarılar dilerim.

MAKARNA PİZZA

MALZEMELER

Yarım paket çubuk makarna
1 Su bardağı süt
1 Adet yumurta
3-4 Adet çeri domates
1 Adet yeşil biber
1 Adet kırmızı biber
10-12 Tane yeşil zeytin
1 Çay bardağı mısır
1 Küçük kangal sucuk
6-7 Dilim pastırma
200 Gr. kaşar peyniri
1 Çorba kaşığı tuz
1 Çay bardağı sıvıyağ

DkpDPy.jpg

Derin bir tencereye suyumuzu koyuyoruz.Kaynadıktan sonra tuzunu ve ikiye böldüğümüz makarnalarımızı ekliyoruz.

b4m6rn.jpg

Y5m6ND.jpg

Makarnalar piştikten sonra süzüp bir su bardağı süt,bir çay bardağı sıvıyağ ve bir yumurtayı karıştırıp makarlarımıza yediriyoruz.

LomDnJ.jpg

nGZlO1.jpg

Makarnamızı yağlanmış yuvarlak borcama alıyoruz.

NbmDDP.jpg

Üzerine yuvarlak doğradığımız çeri domatesleri,yeşil ve kırmızı biberleri,yeşil zeytini ve mısırı yayıyoruz.175 derece fırına atıyoruz.

DkpDWO.jpg

Malzemelerimiz hafif pişiyor.

LomD8j.jpg

Üzerine rendelediğimiz kaşar peyniri serpiyoruz.

029zAB.jpg

Yuvarlak doğradığımız sucuk ve pastırmayı ekliyoruz.Yine fırına veriyoruz.

LomD6o.jpg

pYlnDr.jpg

Üzerine tekrar kaşar peyniri serpiştirip yine yeni yeniden fırına veriyoruz.:KK48:

JEmD9J.jpg

Makarnamız pişti.Afiyet olsun.:kk77:

2QBa32.jpg

VymDWB.jpg

pYlnpo.jpg

gLE6J0.jpg
aaaaaa offfffffffffff adram muhteşemmmm sin yine yaaaaaaa

Dinleme zaten.:KK53:Onlar süt olur,yağ olur derken bir bakmışsın onlar gibi olmuşsun.:KK70:
Adı üstünde şekersiz.:KK70:Ben onu netten bulmuştum denemedim yani.:KK48: Çaya şeker atıp arada onu da götürseydi hiç birşey anlamazdı.:-)
:KK70: ben denedim güzel oldu bence kp tam benlik olmuş bu dedi zaten şekeri var adamcazın :KK48: çayı şekersiz içiyoruz canım

:KK70: ben denedim güzel oldu bence kp tam benlik olmuş bu dedi zaten şekeri var adamcazın :KK48: çayı şekersiz içiyoruz canım
İyi bari biri beğenmiş.:KK48:Bak mutlu oldum şimdi.:KK49:Ben de alışmaya çalışıyorum şekersize.:cry:

Denemeye değer gördüğünüze çok memnun oldum.:KK6:Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.:KK37:

Yok valla ben alışamadım.:mad:Ne içtiğimi hiç bilmiyorum.:confused::-)
alışırsın canım benim eşim nerdeyse yarısına kadar atıyodu bi yere gittimizde ben şekerleri iade ediyordum yada kıyıda birikiyordu eşim utana utana bıraktım der :KK70:

alışırsın canım benim eşim nerdeyse yarısına kadar atıyodu bi yere gittimizde ben şekerleri iade ediyordum yada kıyıda birikiyordu eşim utana utana bıraktım der :KK70:
:KK48:

İnşallah benim de şekersiz tad alacağım günler gelir.:KK22:

Back