- 7 Kasım 2014
- 105
- 34
- 38
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben değişikliklerin insanıyım. Tamam merakla bekliyorum.
Harika gorunuyor ellerine sağlık
Değişik tatları bende severim,birde atmasyon yemekler daha hoşuma gidiyor bir tane aklımda var bakalım onu yapacam herhalde.Bir taraftan da tarif bakıyorum yine
uff her katı ayrı bi lezzet harika görünüyor ellerinize sağlık
benim için oldukça orijinal bir seçenek oldu...
denemedim, aklımdan bile geçiremezdim
gerçekten kutlarım, ellerinize sağlık
başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım.
Mthiş elektrik alıyorum değişik tariflerden. Senden de güzel bir tarif gelecek anlaşılan.
Çok teşekkürler.çok güzel olmuş,ellerinize saglık
Teşekkür ederim Pink.Senin tarifini de bekliyoruz.Woww :) Süper duruyor eline sağlık, başarılar
Teşekkür ederim.Güzel olmuş , eline sağlık.
Sağol Nevoş.Çok teşekkürler.Adra'cım harika bir tarifEllerine sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Sağol canım.Hepimize başarılar.Harikaaa gorunuyorr nasil canim cekti ya
Eline saglik canim, basarilar yarismada
Teşekkürler.Görüntü cidden çok güzel. Ellerinize sağlık :)
Böyle yemekler yapın yapın sonra benden tarif bekleyinÇok teşekkürler.
Teşekkür ederim Pink.Senin tarifini de bekliyoruz.
Teşekkür ederim.
Sağol Nevoş.Çok teşekkürler.
Böyle yemekler yapın yapın sonra benden tarif bekleyin
Zorluyorsunuz beni ama yaa.. İnsan beni düşünerek basit şeyler yapar azıcık
Aaaa cok degisik bir tarif. İlk defa gordum,mutlaka deniycem. Lezizzzz görünüyor olsa da yesek ellerinize sağlık,basarilar :)
Tesekkur ederim. Cidden cok beğendim. Evde sucuk olsa yapacaktim da,yarina artik :)Teşekkür ederim beğenip yorum yaptığın için.Sana da başarılar.
Tesekkur ederim. Cidden cok beğendim. Evde sucuk olsa yapacaktim da,yarina artik :)
Tamam o zaman olur Tatili kazanana baskın düzenliyoruz, kazandığına pişman olurmuş artıkZor olan güzeldir.Seninki de bizden aşağı değildir eminim.Amaç eğlenmek.Kim birinci olursa toplanır tatile yanına gideriz.
Teşekkür ederim beğenip yorum yaptığın için.Sana da başarılar.