Pisboğaz bakıcı 3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk konuda sizler zaten Kıza tü kaka dediniz ama ben iyimserdim diye kızıyordunuz,ikinci konuda kamera taktım siz bu sefer de bana tü kaka dediniz,önceki konularımı bilmeden yorum yapmayın..hatta ilk konuda Kıza obur öküz hayvan diyenler ikinci konuda bana cimri dedi :) önceki konudaki mesajlarınıza bakın sonra bana verin veriştirin! Tutarsızlık diz boyu... Çaresizlik insana hata yaptırır şans verdim, hata ettim ama gönderdim ya siz ??

Son düzenleme:
burdaki hanımların bir kısmında,bu haller var aradaki çürük domatesler olayı sanırım...Anlamadan dinlemeden asıp kesenler...ya da laf olsun torba dolsun diyen amaçsız tipler.Yahu fake isem yazma yorulma,ikizlerimin doğduğu kucağıma aldığım hamilelik istediğim dönemlerden mesajlar var hala fakesin diyen tipler var...Siz öyle mi yaşıyorsunuz olmayan bir hayatınız ama olmuş yaşanmış gibi...Çok tehlikelisiniz..korkunç..bakıcı kızdan daha tehlikelisiniz.

Benim cok daha ciddi dertlerim var merak etmeyin. Bence sizin de olsaydi gercek dertleriniz ugrasmazdiniz foruma gonderdiginiz bakici konusu acmaya. Bu kadar cikismanizdan bazi cikarimlar yapardim ama yapmicam:)) dizinize devam edin kolay gelsin.

Benim cok daha ciddi dertlerim var merak etmeyin. Bence sizin de olsaydi gercek dertleriniz ugrasmazdiniz foruma gonderdiginiz bakici konusu acmaya. Bu kadar cikismanizdan bazi cikarimlar yapardim ama yapmicam:)) dizinize devam edin kolay gelsin.
Tmm
(Çocuğundan kıymetli bişey var mı deyip-daha önemli işlerin mi yok diyen çelişkili insan)

Okulum köyde yol boyunca izledim,4saat kadar gidiş dönüş..çocukları Uyutunca izlerim yine..şimdilik suratsızlığı ve ayakta bile yediği yemekler var..
Dua edicem o ruh hastası çocuklarınıza birsey yapmamış olsun, öyle kötü bir zamanda yaşıyoruz ki öz anne babalar neler yapmiyor . İyi haberlerinizi alırız inşallah

İnanmıyorum, bakıcı çocukları parkta tek başına mı birakmis

Hayır yanılıyorsunuz.. İlk açtığınız konudan beri size hak vermedim..Tek tek bakın tek bir yorumum yok

Birinci ve ikinci konunuzda itamlarınız çok iticiydi

Herkesi ciddiye alma , boşver, insanlar yaşamadıkları konularda,sizi anlamadıkları için malesef incitici yorumlar yapıp, düşünmeden yargılayabiliyorlar. Nasreddin Hoca bile boşa dememiş bana damdan düsen birini getirin diye. İyi yapmışsınız, ben de öğretmenim, iki çocuğumu gurbette büyüttüm, bu konuda iyi birini bulmakta, çocuğu emanet etmekte zor. Allah iyilerle karşılaştırsin.

Ahhh çok sağolun,amin

Bakıcıyı gozumde oyle bır canlandırdımkı nekadar ıtıcı bır ınsan, nasıl bukadar rahat olabılır bukadar hakkı kendınde gorebılır aklım almıyor
nasıl dayandınız bu zamana kadar, tebrık edıyorum sızı ya bır ınsan nasıl bukadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…