Beni de en çok benle konuşurken yüzünü kaçırması tırnaklarını aşırı hırsla i yemesi kızlarımın onu son zamanlarda istememesi çok korkuttu..hatta kızlarım karınları açılsa baba sağolsun “ayıp” kavramını öğretti ki onlar bugünlerde sürekli göğüslerimi açıp oynama merakı gelmiştiYalnız ben kadından korktum sizofren falan diyince bi Allah korusun
Yanlis mi anladim yoksa noluyo diye kamera takip bunu da bakiciya mi söylediniz ayni zamanda. Eger öyleyse tebrik ederim gercekten
Yok canim bunu yapmamistir herhalde diye dusundum ama valla yapmis gibi anlatmisaynen bana da garip geldi
Telefonuna nasıl bakacaksın yahu izin vermez kiBeni de en çok benle konuşurken yüzünü kaçırması tırnaklarını aşırı hırsla i yemesi kızlarımın onu son zamanlarda istememesi çok korkuttu..hatta kızlarım karınları açılsa baba sağolsun “ayıp” kavramını öğretti ki onlar bugünlerde sürekli göğüslerimi açıp oynama merakı gelmiştikötü düşünmek istemedim eşim abartma olmaz öyle şey bu kadar kamera içinde dedi falan..Telefonuna bakacağım yarın gelip kalan parasını alacak..bunu yapmazsam içimde kalacak.
Kameraya baktım kıza da sordum göremedim bişey..dedim ya önceki gün sert bi şekilde kapı çarpması gibi bi ses geldi,o zaman tamam dedim bir yere vurarak korkutuyor dedim..kızlarım normalde herşeyi taklit eder bişey yapıyor olsa onlar taklit eder ya da anlatırlar dedim..Bilemedimçocuklarınız 2 hafta abla gelmesin demelerine rağmen niye beklediniz ya da o zaman niye nedenlerini araştırmadınız?
Doğru mu anladım sizi bilmiyorum ama Gizli kamera takmak yasal değil,o yüzden söyledim..Yanlis mi anladim yoksa noluyo diye kamera takip bunu da bakiciya mi söylediniz ayni zamanda. Eger öyleyse tebrik ederim gercekten
Kendisi daha önce kızların fotoğrafını çekip aileme gösterdim demişti,ben de lütfen sil demiştim,tamam demişti,ben de sonuçta gidiyorsun bakacağım sildin mi diye sorarım..Telefonuna nasıl bakacaksın yahu izin vermez ki
Yasal degil de siz cocuklariniz icin endiselenip takmissiniz. Amaciniz cocuklarinizin ve evinizin guvende olup olmadigi. Iciniz rahat etsin diye takmissiniz. Bunu kadina söyleyince kameraya el sallayip evi kurcalayacagini ya da Allah korusun cocuklari suistimal ediyosa bunu kamera önunde yapacagini mi dusundunuzDoğru mu anladım sizi bilmiyorum ama Gizli kamera takmak yasal değil,o yüzden söyledim..
Hayır tabii ki ama en azından izlendiğini bilir kaşını bile çatlamaz diye söyledim,çok yemek yeme dışında bir sıkıntı yoktur diye düşündüm,yani suistimal gibi bişey aklıma gelse direkt kovardım kamera takmazdım ki.Yasal degil de siz cocuklariniz icin endiselenip takmissiniz. Amaciniz cocuklarinizin ve evinizin guvende olup olmadigi. Iciniz rahat etsin diye takmissiniz. Bunu kadina söyleyince kameraya el sallayip evi kurcalayacagini ya da Allah korusun cocuklari suistimal ediyosa bunu kamera önunde yapacagini mi dusundunuz
Hayirlisi olsun. Zararin neresinden donulse kardir tabiHayır tabii ki ama en azından izlendiğini bilir kaşını bile çatlamaz diye söyledim,çok yemek yeme dışında bir sıkıntı yoktur diye düşündüm,yani suistimal gibi bişey aklıma gelse direkt kovardım kamera takmazdım ki.
Kameraya baktım kıza da sordum göremedim bişey..dedim ya önceki gün sert bi şekilde kapı çarpması gibi bi ses geldi,o zaman tamam dedim bir yere vurarak korkutuyor dedim..kızlarım normalde herşeyi taklit eder bişey yapıyor olsa onlar taklit eder ya da anlatırlar dedim..Bilemedimhala ispatlayabildiğim bişey yok ama artık istemiyorlar..
Hayır tabii ki ama en azından izlendiğini bilir kaşını bile çatlamaz diye söyledim,çok yemek yeme dışında bir sıkıntı yoktur diye düşündüm,yani suistimal gibi bişey aklıma gelse direkt kovardım kamera takmazdım ki.
Yok canim bunu yapmamistir herhalde diye dusundum ama valla yapmis gibi anlatmis
Hayır hiç değişmedi yine yemekleri yedi hatta kameradan sonra çocuklar onu istemedi..yani kız kör nokta bulup yine yaptı yapacağını öyle dediğiniz gibi olsaydı bugün kovdurtmazdı ki kendini sanırımKamera takınca çalışana haber vermek mi gerekiyor neden söylediniz ki? Kameranın varlığına göre davranmıştır
90 vardı sanırımGeçmiş olsun. Zararın neresinden dönülse kardır.
Ama şunu merak ettim kız kaç kiloyani ben o kadar yesem kesin yerimden kalkamayacak halde olurum.
Evet bnce tam olarak bu..çünkü önceki yorumda da bahsettim kamera takmadan bir gün önce erken geldim saat 2 ydi ve hala perdeler çekilmeden oturuyordu..30 dk kadar da beni kapıda bekletti..kamera işini bozdu bunu da çocuklara yansıttı.kamera takılınca mı morali bozuldu da çocuklara kötü davrandı sonra çocuklar kadını istemedi?