- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Bortecineee
Muhtemelen bu soruyu 10 sene sonra da sorarsın gibiSiz hala evlimisiniz yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen bu soruyu 10 sene sonra da sorarsın gibiSiz hala evlimisiniz yahu
Vallaha biri bana sizin birbirinize konustugunuz gibi konussa midem bulanir, hayatimdan cikartirim. Insanlar sözde bayram icin bir araya geliyor. Akillardan gecene bak
E bunları niye bize soruyorsunuz? Bir de trip atarak. Bosanin o zaman. Midem bulandı aile ilişkilerinizde, düşünce yapinızdan.Eltimle kaynımın yanıdna eşimin yüzüne dokundum diye eşim lafını yapmışto onların yanında yapma tuhaf karşılıyorlar diye bu ne perhiz bu ne lahana turşusu peki??? Yani kendileri canları nasıl isterse öyleler ama başkalarının arkasından da demediklerini bırakmazlar. Şu şöyle rahatmış böyle rahatmış yengesi rahatsız olmasın diye kardeşi yokken aynı ortamda yalnız kalmazmıi vs ama ben evlendim diye daha rahat davranıyormuş filan. Ben yoksa neden bu kadar takayım ki???
Muhafazakar olduğunuza emin misiniz?Ben yengeci ayağı çekmiyorum ama zamanında zırt pırt yengesini arayıp tesettürlü yengesinin karşısına başı açık çıkması, üstüne yengesi için sürekli benimle tartışması, bir yere gittiğimiz zaman yengesi gelmiyor diye benimde gidesim yok ama börte istiyor diye gidiyorum demesi, yengesi 2 aylık çocukla kendine yemek pişirdi ben yengesine yemek yapmadım diye bana tokat atması, bana saygısızlığı, kaynım bizim yanımozda eşine sevgisini gösterirken eşime onların yanında sarılmam veya dokunmam kötü olurken, eşim onların yanında bana sesini yükseltmekte çekinmezken, yengesiyle benim olmadığım bir ortamda başbaşa balon şişirirken( aynı ortamda elti kayın yalnız kalmasına laf eder kendisi normalde) sıkıntı yok. Ben rahatsız olduğumda kötü. Benim çocuğum alt katta uyuyor ben yukarıda temislik yapıyorum, onun çocuğu yukarıda uyuyor. Gitsin yukaroda temiLşk yapsın o zaman
Sen dediğinde de çünkü kv oğlunu darlıyor.Ben dediğimde problem oluyor eşim rahatsız olduğun şeyi gel bana söyle diyor çünkü. Söylediğimde de olanları görüyorum.
Çocuk kreş yaşına gekdikten sonra bas tekmeyi. O zamana kadar da eşinin ağzına etEvet, sevmediğini dibine kadar hissediyorum artık. Midem bulanmaya ve uzaklaşmaya da başladım iyice. Pazartesi hastanelik oldum, arkadaşla soğuk kahve üstüne dondurma ve erik yedikten sonra mide bulantısı boğulacak gibi kusma derken hastanelik oldum. Acile gidelim derken bile tripliydi. O kadar zoruma gitti ki, evde eşyaları sertçe koymalar, soğuk konuşmalar vs. Yani ben orda boğulacağım kusmaktan altıma kaçırıyorum hem başımda yanımda olmak yerine markete gidiyor birde üstüne geldiğğnde de acile gidelim derken bile bir trip.
Adamin pek umuru degil gibiÇocuk kreş yaşına gekdikten sonra bas tekmeyi. O zamana kadar da eşinin ağzına et
Dinimize göre ve Kurana göre böyleymiş. Öyle buyurdu börteçine.
Enişteyle başbaşaGeçmiş kurban bayramınız kutlu olsun kızlar. Bayramda yine memlekete gittik. Eltimde köyde. (sadece çocuklarıyla geldi, kaynım yok) kurban kesildiği günün akşamı yemek yerken kv dediki sofrada "börte sen ortalığı toplayıp temizlersin, elti sende börtenin kocasıyla alt katta etleri doğrarsın." Ben kaldım öyle eşimin tepki vermesini bekledim. Et doğrarken kaynanam olsa bile neden eltimle kocam birlikte et doğrarken ben üst katta temizlik yapıyorum ki, hem eltimin çocukları üst katta kalırken benim kızım alt katta odamızda uyuyor. Eşimse hiç tepki bile vermedi kabul etti. Ben de eşime sofradan doymuş gibi kalkıp mesaj attım.
"Ben neden temizliği yapıyorum da eltim seninle et doğruyor, bu durumdan rahatsızım, eltimin çocuğu yukarıda benim çocuğum aşağıda onun mantıken de yukarıda olması gerekmez mi hem böyle şey olur mu neden böyle birşeye tamam diyorsun" Dedim.
Eşim de bana "bilmem, benim kafam basmıyor böyle şeylere, eltinin eli senden daha hızlı olduğu için olabilir mi, sen çok yavaşsın. "
Ben de dedim eltimin eli o kadar hızlıydı da neden bayeam temizliğini biz gelmeden bitirememii bugün neden dolabı silememiş de sonraya bırakmış, çok hızlıydı ya dedim. (O gün dolapları silmiş halıları kaldırmıştım eltim de yardım etti ama o genellikle kendi odasını temizledi ve zırt pırt kurban kesilen alana gitti bakmaya)
Eşim bana "seninle tartışamıycam yazma bana, ne halin varsa gör, hep bir problem çıkartıyorsun." Dedi.
Ben de "aynısını ben kendi eniştemle yapsaydım bana demediğin kalmazdı, edepsizin en alası olurdum ki eniştemle abimin yanında lavaboya giderken peçete istedim diye bana trip atan ahlaksız ve edepsiz yapan sendin beni, ama ne de olsa size her şey mübah, sen yengenle başbaşa balonda şişirmiştin yeğeninin doğum gününde" dedim.
Eşim de bana " Ne kadar pisliksin, sana uymak istemiyorum, ne yaparsan yap, yazma bana birşey deme artık " Dedi.
Ben de ona " Bir kerede canım annem düşünememiş işte rahatsız olmanı gerektirecek bir durum yok ama ben konuşurum diye karının arkasonda durmak yerine her zaman ki gibi tam tersi taraftasın..” dedim ve bana bayram boyunca trip attı soğuk davrandı. Bende ona öyle. Evlilik yıldönümümüzü bile kutlamadı. Güya hatırlamış ama söylememiş. Eltimle sohbet ede ede et doğradılar bense sinirden kudurdum.
Bayramdan sonra geri döndük İstanbul'a. Kurban kesmek bir ibadet köyde kesmeyenlere de etimizi dağıttık ettik.
Bütün bunların üstüne normalde takmam
etmem ama eltim etleri poşetlerken aşağiya indim kaynanam diyorki eltime "kendine göre poşetle porsiyonla" Eltim bir poşetlemiş az önce kemik haşlama yapayım dedim bir baktım bir poşette üstünde et yok denecek kadar az olan 8 parça kemik. Gittim normal parça etlerden et attım içine. Kaynanam telefonda dedim ki anne sen eskiden daha çok koyardın bundaki et 1 kişiye anca yeter. O da diyorki kızım bana cimri dersiniz ama eltine poşetle dedim o kendine gmre koymuş
Muhafazakar olmak boyle biseymis?Enişteyle başbaşa
Eltiyle başbaşa bilmem ne
Çok çok çirkin konular ve imalar, aranızda saygı ve güven yok. Aile üyelerini birbirine yakıştırmak nedir arkadaş sonra nasıl bir araya geliyorsunuz
Börtenin de yengesi gibi olmasını istiyor. Yengesi neyi nasıl yapıyorsa börte de öyle yapsın istiyor. Yengesi otursun börte iş yapsın,yengesi rahat rahat zıkkımlansın diye börteye sen yemek yeme çocuklara bak yengem rahat rahat yemek yesin falan diyor.Eşin yengeye cok düşkün galiba
Boşanalım okey mi demişAdamin pek umuru degil gibi
Yenge oturup borte de oturur o zaman. Borteyi yengeye hizmetci diye mi almislarBörtenin de yengesi gibi olmasını istiyor. Yengesi neyi nasıl yapıyorsa börte de öyle yapsın istiyor. Yengesi otursun börte iş yapsın,yengesi rahat rahat zıkkımlansın diye börteye sen yemek yeme çocuklara bak yengem rahat rahat yemek yesin falan diyor.
Bilmem. Ama ne halin varsa gor diyip konusmayan adam umursamiyodur benceBoşanalım okey mi demiş