Camin ic tarafındaki mermerlerimde balkon disinda hic denk gelmedim cok şükür camlari kapali tuttugumdan beri balkonda da tek tuk oluyor benim camlari aksamlari kapali tutmamin sebebi bu camin disindalar ama dediginiz gibi pimapen iclerine girebiliyolar arada mutfakta bulmamain sebebi de bu sanirim bunlarin kaynagi kesinlikle disarisi mermerleriniIn altini bi kontrol edin delik catlak yerler varmi varsa kapatin hemen belki bir faydasını gorursunuz benim camımın disindaki mermerlerin altina baktigimda hep delik ya da catlakti simdi bulabildigim gorebildigim tum catlaklari kapatmaya calisiyorum su anda tamamen gitmediler ama gordugumun sayısı oldukca azaldi simdi tatile gidecegim bi hafta aklim evde esim benim gibi dikkat etmez ve umursamaz dondugumde mucadeleme devam edecem ilaclama yontemini kac kere denedim ben kendim 5 farkli ilac denedim olmadi site gorevlimiz ilac karisimleri ile iki kere ilacladi olmadi camimin onune gelmekten vazgecmediler ilac islemiyo sanki simdi o yuzden delik ve catlaklari kapatma yontemini deniyorum.komsularimin hepsi ile konusamadim 49 dairelik buyuk bir bloktayim tadinigim bir iki kisi ile konustum onlar yok dedi ama ben sadece bende oldugunu hic dusunmuyorum binanin acik alani yangin merdivenlerinde hep varlar ust katlardan alt katlara kadar ben sadece koloni halinde camimin onunde yasamasinlar diye ugrasiyorum yoksa tek tuk camlarimin onunde olacaklar illaki aslinda yangin merdivenleride hep ilaclaniyo su anda ama gitmediler iste