Pire gibi zıplayan böcek

Benim mermerim içerde binanın dışında mermer yok dışa yaptırmamıştım. Ama dışa değilde içerdeki camın önündeki mermerde ve pimapenlerin iç kısımlarında gördüm. Dışardada vardır tabi onlar dışarıyada çıkarlar tabi. Ya da ordan geliyorlardır. Ama kara betonya oraya kafamı uzatıp net bakmadım. ama ağırlık pimapen önlerinde pimapenlerde . Ama dışardan geliyor ise yandık onun önünü nasıl keseriz ki düşünün..:KK43: Siz hiç ilaçlama yaptınız mı biz ilaçlamada da iç dış yapıyoruz. (Pimapenleri)

Siz net dışarda görmüşsünüz o zaman diğer komşular dada olmalıydı. Dışarda gördünüz peki evin önündeki mermerde varlar mı?

Camin ic tarafındaki mermerlerimde balkon disinda hic denk gelmedim cok şükür camlari kapali tuttugumdan beri balkonda da tek tuk oluyor benim camlari aksamlari kapali tutmamin sebebi bu camin disindalar ama dediginiz gibi pimapen iclerine girebiliyolar arada mutfakta bulmamain sebebi de bu sanirim bunlarin kaynagi kesinlikle disarisi mermerleriniIn altini bi kontrol edin delik catlak yerler varmi varsa kapatin hemen belki bir faydasını gorursunuz benim camımın disindaki mermerlerin altina baktigimda hep delik ya da catlakti simdi bulabildigim gorebildigim tum catlaklari kapatmaya calisiyorum su anda tamamen gitmediler ama gordugumun sayısı oldukca azaldi simdi tatile gidecegim bi hafta aklim evde esim benim gibi dikkat etmez ve umursamaz dondugumde mucadeleme devam edecem ilaclama yontemini kac kere denedim ben kendim 5 farkli ilac denedim olmadi site gorevlimiz ilac karisimleri ile iki kere ilacladi olmadi camimin onune gelmekten vazgecmediler ilac islemiyo sanki simdi o yuzden delik ve catlaklari kapatma yontemini deniyorum.komsularimin hepsi ile konusamadim 49 dairelik buyuk bir bloktayim tadinigim bir iki kisi ile konustum onlar yok dedi ama ben sadece bende oldugunu hic dusunmuyorum binanin acik alani yangin merdivenlerinde hep varlar ust katlardan alt katlara kadar ben sadece koloni halinde camimin onunde yasamasinlar diye ugrasiyorum yoksa tek tuk camlarimin onunde olacaklar illaki aslinda yangin merdivenleride hep ilaclaniyo su anda ama gitmediler iste

Baska bir sitede evinicinde bu boceklerden cogalmis biri vardi belki okumussunuzdur evinde zirai ilac kullandigini ve sonuc aldigini ama camlarin onune hep geldigini soylemisti ama hangi ilaci kullanmis yazmamisti mesajada donmedi cunku bu olay 3 sene once olmus tabi artik siteye girmiyor anladigim kadari ile

Anladığım sonuçta kurtulmuş dimi? yanlış anlamadıysam

Siz nerde oturuyorsunuz. Ankara/Ulus taki satılan ilaçlar iyi aslında bende ordan aldığımı bu sefer kendimiz ilaçlayarak yapıcaz bakalım.

Bu böceği ne böceği adınıda bilmiyoruz ama birbirimizin aynı tarifine uyuyor çünkü gezdiği yerler ve aynı şeylerden bahsediyoruz ne böceği bu bıktırdı. Umarım bize zararı olmaz. sonuçta hala evdeyiz demi.

Evet eve zirai ilac attim sonuc aldim diye yazmis beyfendi ama disardakilere ilaç kar etmiyor inşallah aldiginiz ilactan fayda gorursunuz bu bocek ne bicegi bilmiyoruz taniyanini da gormedim henuz diyorum ya Allah can sagligi versin hepsi gecer kurtuluruz inşallah boyle dusunmezsem kendimi cok kotu hissediyorum depresyona giriyorum inanin evladimla bile ilgilenemedim bir sure bunlari dusunmekten simdi daha rahatim Allahim beterinden korusun zarari olup olmadigini tam bilemiyorum yazistigim beyfendi zarari yok dediler dedi ama kim dedi ona da ben bilmiyorum yeni bir gelisme olursa bisey bulursak mutalaka yazalim birbirimizi unutmayalim benim aklima birsey geldiginde hemen yazarim arada kontrol edelim mesajlari

Evet yavruari gormek cok zor tuz tanesi gibi bence ayni bocekten bahsediyoruz sizin ic mermerde benimki dis mermerde inanin kac kisiye mesaj attim ama iste bir kisi dondu o da hala kurtulamamisti onunki de benimki gibi dis mermerde bu evine ilavlayip evindekini bitiren beyfendi donus yapmadi yoksa ilacin adinisoracaktim gerci bizim site gorevlisi de zirai ilac kullaniyo ama dedigim gibi disardakilere fayda etmiyor ben ilk fark ettigimde bunlar balkonunda cogalmislardi bayagi ilacladik gittiler ama iste disarda olduklari icin tek tuk giriyor

Aynen bende çocukla ilgilenemiyorum bir tuhaf oldum valla. Allah yardım etsin inşallah hepimize. Üstümüze başımıza çocuğa sürekli bakar olduk ama çok ufak yani. Korkuyorum sonuçta evde hala yaşıyoruz. Napsm bilemedim. Durum anlaşıyorki sizde bende sabırlıyız. Alllahım yardım etsin. Hayırlı olanı versin.

Burdan haberleşelim.

Ama bu böcek gümüşçüngillerden sanki çünkü diyorumya diğer evimde banyo wc ve pendere önleri mutfak onlarda vardı ama hiç dert etmeden banyoya falan girdiğimde su dökerdim öle girerdim yani bu kadar dert etmemiştim. Şimdi herşeyi takar oldum ama napcaz yani. sonuçta sizde bende çocuklar için düşünüyoruz daha çok. Allahım korusun.

Gumusćun benimde banyomda olabiliyor ama bende hic dert etmemistim acikcasi ama bilmiyorum bunun bu kadar kucuk ve zipliyo olmasi cok sayida olabiliyo olmalari sinir bozucu

Aynen mesela sabah banyoda bir baktım ufacık olandan. Öldürcem bir zıpladı iki üç yer değiştirip zıplaması sınucu öldürdüm ama düşünsenize bizede gelir zıplıyor çünkü offf moralim çok bozuk evden iyice bunaldım korkuyorum ağzımıza gözümüze kulağımıza burnumuza bakıyorum napcaz çocukda var napalım vallaha çok sinirim ve psikolojim bozuldu.

Üstelik sanki bizim evleri istila etti yav bıktım millette yok sanırım gidip o an bakıncada göremiyorum kimsede offff

merhaba, aynılarından benim de banyomda var , ve tuvaletimde de ... aşırı temizliyorum. devamlı gözlüyorum, öldürüyorum ama her banyoya , tuvalete girişimde 3-5 tane rastlayıp öldürüyorum :KK43: ilaçlama ekibi çağırdım ben, baya bi ilaç yapıldı , 2-3 gün olmadı sadece sonra yine aynı.
işin enteresan yanı annemin evde de bakınıyordum , onda balkonlarda rastaldım. sonra o da takıldı benim gibi , bir baktı ki tüm apartmanı sarmış. ilaçlama yaptırdı apartman, şimdi az az görüyorum diyor. onlarda da balkon ve cam önlerinde ..
nasıl bir haşere ben anlamadım ! öldür öldür bitmiyor ama allahtan eve yayılmadı henüz. ben de evimin banyo , tuvaletlerini yeni yaptırdım , yeni taşındık . ne yapılmalı anlamadım :KK43: bıktımmmm !!

Napıcağız ilaç ilaç bıktık :KK43: Haberleşelim. İnanın ben yerlere terliksiz basamıyorum ve üstümdede yakaladım:KK43:((

Aysun hanim bir ilac aldik deneyecegiz diyodunuz sanirim o da ise yaramadi bende de simdilik.ise yarar birsey yok tatilden dondum dondugum gibi oglen cam onlerimi gorevli ilacladi ama biraz once kontrol ettigimde ilacli bolgelerde bi guzel dolasiyorlar di inşallah kurtulacagiz bu dertten Allah yardimcimiz olsun

X