Sandviç - Kanepeler Pırasalı gül böreği ve patates pizzam -Torku yoğurt sponsorluğunda

Sen geçen gün özelde yazmadın mı?Bu sofralarda ne ki,ben alasını kurarım diye.Yalan borcum mu var.:KK53:
Len kendi dediklerini ben dedim gibi mi hatırlamaya başladın.

Ben bunları 10la çarpar 5e bölerim demedin mi.

Bir daha yarışma falan yapamazlar demedin mi:rolleyes::rolleyes:

Nevreste Nevreste daha neler dedi neler söylesem kk calkalanır:KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Len kendi dediklerini ben dedim gibi mi hatırlamaya başladın.

Ben bunları 10la çarpar 5e bölerim demedin mi.

Bir daha yarışma falan yapamazlar demedin mi:rolleyes::rolleyes:

Nevreste Nevreste daha neler dedi neler söylesem kk calkalanır:KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ay kız ucundan cıtlat biraz ben dedikodu hiç sevmem ama şimdi merak ettim:KK70::-)

Neden illa ben.Hazırlayacağım sofra bunlarla yarışamaz ki.Alt tarafı kahvaltı sofrası dedik.Millet balık kategorisinde tepsiyle koydu masaya.Kahvaltıya gelince herkesin hamaratlığı tuttu.Çıkmayan takımları,süsleri püsleri ortaya çıktı.Hainler ,bu bana yapılır mı?:KK61::KK61:

Tabağın içindekiler güzl olsun bacum o yeter:KK35:

Neden illa ben.Hazırlayacağım sofra bunlarla yarışamaz ki.Alt tarafı kahvaltı sofrası dedik.Millet balık kategorisinde tepsiyle koydu masaya.Kahvaltıya gelince herkesin hamaratlığı tuttu.Çıkmayan takımları,süsleri püsleri ortaya çıktı.Hainler ,bu bana yapılır mı?:KK61::KK61:

deynepnaz deynepnaz uzulme canım suse puse göre verılmiycek ki en anlaşılır tarif en güzel tarife verilecek.bak feraceli de sofra kurmadı sadece tariflerinin resmini koydu cokda değişik tarifleri belki o kazanr bilemeyiz ki.bizim ki bir katılım eğlence ve ogrenme.:KK66:

He hee :KK45:
Yalnız şuan ki kategorinin adı kahvaltı sofraları değilmiydi :KK48:

X