- 25 Ağustos 2016
- 426
- 1.177
- Konu Sahibi guzelfilozof
18.08.2017 güncellemem:
yeniden yine baştan başlayacağım... bu sefer ki fikrimi uygulayacağıma ve tüm kilolarımı verene dek pes etmeyeceğime inanıyorum...
Plan şu:
* her hafta kg ımı tartı fotolu paylaşacağım.
=> kilo vermişsem o hafta neler yaparak bu kiloyu verdiğimi anlatacağım.
=> kilo verememişsem o hafta neden kilo veremediğimi anlatacağım.
yani;
kendi kendime öz eleştiri yapacağım. böylece hem kilo verme aşamalarımı paylaşmış olacağım hem de kendime yaptığım öz eleştiri sonucunda her hafta kendimi biraz daha geliştireceğim inşALLAH :)
yarıııınnnn ilk kilooooo paylaşımımıııı yapacağımmmm :)
bakalım haftaya cumartesiye kadar neler yapmış olacağım?
şunu bunu yapacağım demektense yaptıklarımı konuşmak daha iyi olacak gibi hissediyorum :)))
\\\Başlangıç Kilom:82.6===>>>Hedef Kilom:50.0///
???32.6 kg'dan nasıl kurtulunulur????
Bu sorunun cevabı gelecekte, her hafta bu konuda, inşALLAH :)))
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM :)))
27.08.2016 günkü ilk konu mesajım da buydu :) şimdi güncel yazdıklarım geçerli tabiii kiii :)))
Günlük nasıl beslendiğimi ve hangi egzersizleri yaptığımı paylaşacağım. En son Cuma sabahı aç karnına tartıldım ve 87.5 kg geldim. Boyum 153 yaşım 23. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Bu sürecin ayrıntılarını paylaşacağım... Bakalım ne zaman kaç kg olacağım? İlk hedefim 79, ikinci hedefim 72, 3. Hedefim 65, son hedefim 58 olacak. Her bir hedefimden sonra 1 ay o kiloyu koruyup tekrar kilo verme sürecine girmeyi planlıyorum. En son 58 kg ken bedenimden memnunsam bu kiloda kalacağım inşALLAH... Euzübillahimineşşeytanirracim, Bismillahirrahmanirrahim...
yeniden yine baştan başlayacağım... bu sefer ki fikrimi uygulayacağıma ve tüm kilolarımı verene dek pes etmeyeceğime inanıyorum...
Plan şu:
* her hafta kg ımı tartı fotolu paylaşacağım.
=> kilo vermişsem o hafta neler yaparak bu kiloyu verdiğimi anlatacağım.
=> kilo verememişsem o hafta neden kilo veremediğimi anlatacağım.
yani;
kendi kendime öz eleştiri yapacağım. böylece hem kilo verme aşamalarımı paylaşmış olacağım hem de kendime yaptığım öz eleştiri sonucunda her hafta kendimi biraz daha geliştireceğim inşALLAH :)
yarıııınnnn ilk kilooooo paylaşımımıııı yapacağımmmm :)
bakalım haftaya cumartesiye kadar neler yapmış olacağım?
şunu bunu yapacağım demektense yaptıklarımı konuşmak daha iyi olacak gibi hissediyorum :)))
\\\Başlangıç Kilom:82.6===>>>Hedef Kilom:50.0///
???32.6 kg'dan nasıl kurtulunulur????
Bu sorunun cevabı gelecekte, her hafta bu konuda, inşALLAH :)))
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM :)))
27.08.2016 günkü ilk konu mesajım da buydu :) şimdi güncel yazdıklarım geçerli tabiii kiii :)))
Günlük nasıl beslendiğimi ve hangi egzersizleri yaptığımı paylaşacağım. En son Cuma sabahı aç karnına tartıldım ve 87.5 kg geldim. Boyum 153 yaşım 23. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Bu sürecin ayrıntılarını paylaşacağım... Bakalım ne zaman kaç kg olacağım? İlk hedefim 79, ikinci hedefim 72, 3. Hedefim 65, son hedefim 58 olacak. Her bir hedefimden sonra 1 ay o kiloyu koruyup tekrar kilo verme sürecine girmeyi planlıyorum. En son 58 kg ken bedenimden memnunsam bu kiloda kalacağım inşALLAH... Euzübillahimineşşeytanirracim, Bismillahirrahmanirrahim...
Son düzenleme: