- 24 Eylül 2018
- 98.345
- 294.730
- 698
Buna sadece inşallah derimAhhahaha
Ya demezsm çok iyi geçti dersem
(Rüyamda)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna sadece inşallah derimAhhahaha
Ya demezsm çok iyi geçti dersem
(Rüyamda)
Nana kimki zaten, kınayada çağıran olmamıştı, halay cekerkendeSende ye sonra buluşalım aynı yerde sağol canım sanada afiyet olsun
Baş nedime yapmıştı seni,halay başıydın hattaNana kimki zaten, kınayada çağıran olmamıştı, halay cekerkende
Gideyim ben kendi salonumda üzüleyim
Kaynana gelin yemek yarışmasına iyi dayaniyorlar.Evet yorucu oluyor gerçekten dinlen yazarsın ablacım
Ekledim meleğim. Kiz ben de heyecanlandım....Sürpriz bir fotoğrafim var...Çok sabırsızlanıyorum
Jennam isabel hanımı bekliyorum. Tesekkur ederim.Gelsin de görelimŞimdiden ellerine sağlık
Rica ederim canım,tamamdır ❤Kaynana gelin yemek yarışmasına iyi dayaniyorlar.
Ekledim meleğim. Kiz ben de heyecanlandım....Sürpriz bir fotoğrafim var...
Jennam isabel hanımı bekliyorum. Tesekkur ederim.
Yoooo bildigin unutmustuBaş nedime yapmıştı seni,halay başıydın hatta
Kabarık saçlı,sarışın ablaydın senYoooo bildigin unutmustu
Beğenmiyon sen benim organizasyonları mı ne yapayımNana kimki zaten, kınayada çağıran olmamıştı, halay cekerkende
Gideyim ben kendi salonumda üzüleyim
Buldum işte bak,alttaYoooo bildigin unutmustu
Bizde her şey belgeli Kime sarılmış?
O bilir sarıldık ların mesela baş harfi miniğe durmadan sarılıyor larBizde her şey belgeli Kime sarılmış?
Ya biz neyiz burda ?Hemşoyum ben,saksı değilimO bilir sarıldık ların mesela baş harfi miniğe durmadan sarılıyor lar
Rossum hoş geldin tatlım...Evet benm gbi çatlak bir kadın üç erkek
Çatlak da.kiz
Haklısın kuzum arkandayım ben seninYa biz neyiz burda ?Hemşoyum ben,saksı değilim
Birbirimize sahip çıkalım kuzum biz deHaklısın kuzum arkandayım ben senin
Unuttu bizi biz kimiz ki
Her zamanBirbirimize sahip çıkalım kuzum biz de
❤❤Her zaman