- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Bende tek erkek varış dogursam bende havalanirimEvet canım hepsi kız sadece benimki erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tek erkek varış dogursam bende havalanirimEvet canım hepsi kız sadece benimki erkek
Valla villa yı dekore ediyorduk işte mimar gelmiştiÖzel.jetler
Miami da daireler ohhh
Canım sıkıldı,bir Dominik yapalım dersinDimi ama
Denizde balinalarla köpek balıklarıyla savaşıyor muydun :)Ben anca denize giriyorum,ya da araba kullanıyorum. Rüyalarımda yani
Sana da o yakışır vallaValla villa yı dekore ediyorduk işte mimar gelmişti
Ooo bende çok arkadaşlara anlatıyorum nasıl gülüyorlar.Ben anca denize giriyorum,ya da araba kullanıyorum. Rüyalarımda yani
Tabi ben ayrı kalamam o nerde ben ordakaparlar falanCanım sıkıldı,bir Dominik yapalım dersin
İşte herkese nasip olmuyorBende tek erkek varış dogursam bende havalanirim
Arada bir evet. Ama genelde yüzüyorum ve çok huzur duyuyorum.Araba kullanmayı hiç bilmem,rüyamda asfaltın anası ağlıyorDenizde balinalarla köpek balıklarıyla savaşıyor muydun :)
Benim rüyalarım çok basit kaldı yanındaOoo bende çok arkadaşlara anlatıyorum nasıl gülüyorlar.
İki sezon dizili rüyalar görürüm macera dolu
Hahahaİşte herkese nasip olmuyor
Ben haseki sultan oldum
O Şeyma fırsat bulsa yine yapışırTabi ben ayrı kalamam o nerde ben ordakaparlar falan
Arada bir evet. Ama genelde yüzüyorum ve çok huzur duyuyorum.Araba kullanmayı hiç bilmem,rüyamda asfaltın anası ağlıyor
Hele bir gelsinO Şeyma fırsat bulsa yine yapışır
En büyük hayalim deniz kenarında yaşamak
Deniz zaten başlı başına huzur bence yaa ben yüzmeyi de izlemeyi de çok severm keşke imkanım olsa da hep denize baksam :)
Ben de yardim ederimHele bir gelsin
Benmde :)En büyük hayalim deniz kenarında yaşamak
Evet ya,deniz başlı başına huzur sebebiBenmde :)
Karavanim olsa bol bol seyahet etsem ve hep deniz kenarında olsam
Ben dağ evlerini çok seviyorumEvet ya,deniz başlı başına huzur sebebi