- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Evet :)Evet ya,deniz başlı başına huzur sebebi
Gidiyoruz her yaz da bu sene bebek çok minik olacak gidemeyiz heralde üç çocukla denizde ne işim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet :)Evet ya,deniz başlı başına huzur sebebi
Evde toto üstü oturabilirsen şükret Ne tatil olur 3 bebeyleEvet :)
Gidiyoruz her yaz da bu sene bebek çok minik olacak gidemeyiz heralde üç çocukla denizde ne işim var
Bu sene değil bundan sonra öyleEvde toto üstü oturabilirsen şükret Ne tatil olur 3 bebeyle
Evde napicaz koca yaz en azından iki oğlan denizde bari oyalansin da ben evde çocuk bakayımEvde toto üstü oturabilirsen şükret Ne tatil olur 3 bebeyle
Üşürüm benBen dağ evlerini çok seviyorum
Gözü korkmasın dedimBu sene değil bundan sonra öyle
Koca ve oğlanlar gitsin,sen kızla takılEvde napicaz koca yaz en azından iki oğlan denizde bari oyalansin da ben evde çocuk bakayım
Çok seviyorum üşümeyi ben üşüyüp ıısınmaya çalışmayıÜşürüm ben
Takilirim Yaaa benm çocuklar hep yazlık yerde büyüdü nerdeyseKoca ve oğlanlar gitsin,sen kızla takıl
Düşünmesi bile güzel Normalde ben de kış kadınıyım, ama bu aralar fazla üşüyorum,bu hastalıktan herhaldeÇok seviyorum üşümeyi ben üşüyüp ıısınmaya çalışmayı
Şöyle bir iki gün salsalar beni gitsem tek başıma oooh şömineyi yaksam kahve içip kitap okusam temiz havada yürüsem sonra dönerim yine
Ben uyardım Gider denersin bakalım:))Takilirim Yaaa benm çocuklar hep yazlık yerde büyüdü nerdeyse
Olabilir kuzum sen dikkat et kendine koru kendiniDüşünmesi bile güzel Normalde ben de kış kadınıyım, ama bu aralar fazla üşüyorum,bu hastalıktan herhalde
Burda yakinirim artık ah vah tüh diyeBen uyardım Gider denersin bakalım:))
YirünOlabilir kuzum sen dikkat et kendine koru kendini
Hakliymissin Jenna diyeceğin günler yakınBurda yakinirim artık ah vah tüh diye
Kim bilir hangi topicte sohbete daldıNerdesin kız buluşmaya geç kaldın Minik Duduklu Tencere
AhhahahaHakliymissin Jenna diyeceğin günler yakın
Belkide özeldelerKim bilir hangi topicte sohbete daldı
O da olabilirBelkide özeldeler