- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Beğenmiyon sen benim organizasyonları mı ne yapayım
Unutuyorsun ama ortini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenmiyon sen benim organizasyonları mı ne yapayım
Hoş buldum ablaaamRossum hoş geldin tatlım...
Sende bana seslenmiyon, sarılmıyon hiç kaç zamandır ayran da içmedik kiUnutuyorsun ama ortini
Aaaaaa sen bizim rossss musunHoş buldum ablaaam
Sende bana seslenmiyon, sarılmıyon hiç kaç zamandır ayran da içmedik ki
Allah kolaylık versin ortim, hastaların şifa bulsun dertlerine derman versin Rabbim ❤Ortin meşgul ortin 80 yaşında nenesini doktor doktor gezdiriyor, ortin ablasını doktorlara götürüyor, ortin yorgun, tansiyonu yerlerde, bitkin
Evet ben Rosss olan rossumAaaaaa sen bizim rossss musun
Hamile misinnnn
Allah tamamına erdirsin
Anam ne hızlı bu yemek bölümcüler
Allah kolaylık versin sanaOrtin meşgul ortin 80 yaşında nenesini doktor doktor gezdiriyor, ortin ablasını doktorlara götürüyor, ortin yorgun, tansiyonu yerlerde, bitkin
Allah kolaylık versin ortim, hastaların şifa bulsun dertlerine derman versin Rabbim ❤
Allah kolaylık versin sana
Geldim canımBugün yoğun geçti:)Eşim gündüzde çocuklar bende olunca eve gir çık,topla:)Nevreste nerelerdesin canım
Hoşgeldin canımGeldim canımBugün yoğun geçti:)Eşim gündüzde çocuklar bende olunca eve gir çık,topla:)
Nasılsın canımHoşgeldin canım
Çok şükür iyiyim canım aynı günlük koşturmaca lar dan sonra geldim bende muhabbeteNasılsın canım
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
Hoşgeldin ablam :)Hayırlı akşamlar
Allah iyilik verisn canımÇok şükür iyiyim canım ❤aynı günlük koşturmaca lar dan sonra geldim bende muhabbete