naber canim?
zayiflayamiyorum bir turlu, ara verdim yemek yapip cagirirsan gelirim yani
aomine hamile, bebek bekliyor, derya devam. gel sohbete takima bekleriz yarismada bol sans
o zaman nasıl geçiniyorsun parasiz ile..
bütçeyi eşim belirliyor bana kalirsa harcayacagimi düşünüyor bu adamlar cıx harcamazmiş pehh..
pahalı şeyler almasiin biliyor ne yapıyosam senin için yapıyorum ev için yapıyorum der de der...
yazici aldi 750 tlye...
ben kullanmiyorum ki..
ah bu adamlara yaralanamadik minik...
bende üstüne ekle ekle alip pazara çok alirim hihihi
o zaman nasıl geçiniyorsun parasiz ile..
bütçeyi eşim belirliyor bana kalirsa harcayacagimi düşünüyor bu adamlar cıx harcamazmiş pehh..
pahalı şeyler almasiin biliyor ne yapıyosam senin için yapıyorum ev için yapıyorum der de der...
yazici aldi 750 tlye...
ben kullanmiyorum ki..
ah bu adamlara yaralanamadik minik...
bende üstüne ekle ekle alip pazara çok alirim hihihi
Para hep günlük pantolon cebinde duruyor evde ordan alır harcarim o benim market vs alosverisine kizmiyorda net alışverişine kızıyor kredi kartı kabariyormus
Para hep günlük pantolon cebinde duruyor evde ordan alır harcarim o benim market vs alosverisine kizmiyorda net alışverişine kızıyor kredi kartı kabariyormus
ay ben yanlış anlamişim evde olduğu dikkat etmedim.
bizim evde para bulundurmaz.
çünkü eşimin maaşımın komple krediye gidiyor. kalani da benim maaşıyla harciyoruz
ay ben yanlış anlamişim evde olduğu dikkat etmedim.
bizim evde para bulundurmaz.
çünkü eşimin maaşımın komple krediye gidiyor. kalani da benim maaşıyla harciyoruz
naber canim?
zayiflayamiyorum bir turlu, ara verdim yemek yapip cagirirsan gelirim yani
aomine hamile, bebek bekliyor, derya devam. gel sohbete takima bekleriz yarismada bol sans