- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
ben de geleyim mi yaBiz kendi aramızda özelden foto atiyoruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de geleyim mi yaBiz kendi aramızda özelden foto atiyoruz canım
Kaç kere dedim şurada bir diyet tarifler yarışması yapalımGeri dönüşü löp löp et,pıt pıt yağ oluyor ama naber?
Takım dışında almazlar canım üzgünüm, Yok mu sizin takımda iyi kilo veren birileri sizde yapabilirsinizben de geleyim mi ya
En labnelisinden hem de benim tarif labneye batırılmış, kepekli grissiniKaç kere dedim şurada bir diyet tarifler yarışması yapalım
Aklıma gelen en hafif tarif labneli simitEn labnelisinden hem de benim tarif labneye batırılmış, kepekli grissini
var tabi :)Takım dışında almazlar canım üzgünüm, Yok mu sizin takımda iyi kilo veren birileri sizde yapabilirsiniz
Susam var onda,olmaz Kalas gibi diyet bisküviler var,onlara sür sen deAklıma gelen en hafif tarif labneli simit
ben simidi bi türülü tututtamamişim misafirlere karşı çok mahcup olmuşum valla yaAklıma gelen en hafif tarif labneli simit
Herkes sürpriz yapıyor:)Haberli yapan yok pekBugün kim tarif yapıyor
Aynı ben de öyleyimHerkes sürpriz yapıyor:)Haberli yapan yok pek
Bize güzel sürpriz oluyor ,olsun iyiyim canım,sen nasılsın?Aynı ben de öyleyim
Nasılsın canım
Bende iyiyim canım. Daha kahvaltı bile yapmadımBize güzel sürpriz oluyor ,olsun iyiyim canım,sen nasılsın?
Öğle yemeği vakti nerdeyse,niye yemedin ki canım ?Bende iyiyim canım. Daha kahvaltı bile yapmadım
Bebeler den fırsat kalmıyor kuzum.Öğle yemeği vakti nerdeyse,niye yemedin ki canım ?
Oy kıyamam sana Allah kolaylık versin canım, arada fırsat yaratıp yemeye çalış bari,hiç yemeden bebelerle uğraşmakta zorBebeler sen fırsat kalmıyor kuzum.
Dün de bişey yemeden akşam ettim
Arada yaptığım çikolata dan attım ağzıma o kadar
Şuan bile bi ayağımla beşik sallıyorum
Aynen öyle canım sagolasınOy kıyamam sana Allah kolaylık versin canım, arada fırsat yaratıp yemeye çalış bari,hiç yemeden bebelerle uğraşmakta zor
Sen de sağol canımAynen öyle canım sagolasın
Kac aylik oldu bebisBebeler den fırsat kalmıyor kuzum.
Dün de bişey yemeden akşam ettim
Arada yaptığım çikolata dan attım ağzıma o kadar
Şuan bile bi ayağımla beşik sallıyorum