• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
agustosta evlenecek gelinimiz bi ayda 6 kilo vermiş diyetisyenin verdiğiyle uyguluyormuş:)
aslinda şu ki
börek çörek tatlı yrmeseniz gidiyor.
tadimlik yiyebiliyorum. çok yedik mi bal gibi kilo aliyorsun bu işin sirri çözdüm:)
Gayet güzel vermiş:)Eğer hormonal bir sıkıntı yoksa ,yetmezsek gidiyor evet :)Insan az yemeğe alışıyor zamanla

Gayet güzel vermiş:)Eğer hormonal bir sıkıntı yoksa ,yetmezsek gidiyor evet :)Insan az yemeğe alışıyor zamanla
insulin yok kolay verilir.:)
bende orta düzeyde insulin var..
metabolizmam çok yavaş kilo zor veriyorum böle oldukça kolayda pes ediyorum hiç de devamini getiremedim bu sefer artık inşallah yola devam:)

insulin yok kolay verilir.:)
bende orta düzeyde insulin var..
metabolizmam çok yavaş kilo zor veriyorum böle oldukça kolayda pes ediyorum hiç de devamini getiremedim bu sefer artık inşallah yola devam:)
En azindan hedefin var :)Dikkat edip veremesen insan uzulup,birakiyor. Sadece biraz azim lazim 🚣🏼‍♀️🏄🏼‍♀️🧘🏼‍♀️

İyi bir motivasyon yöntemi 😌
Bir arkadaş 100 lerden şimdi 60lara gelmiş mesela çok güzel Bir değişimi var gnclesmis,resmen
Nazara geldi gerçi diskalifiye oldu birisi bir msjni yanlış anlayıp yönetime şikayet etmiş, böyle cekememezlikler de oluyor takımlarda malesef

Bir arkadaş 100 lerden şimdi 60lara gelmiş mesela çok güzel Bir değişimi var gnclesmis,resmen
Nazara geldi gerçi diskalifiye oldu birisi bir msjni yanlış anlayıp yönetime şikayet etmiş, böyle cekememezlikler de oluyor takımlarda malesef
Giden kilolarin laneti olmus,yazik 😱

bende diskalifiye oldum.. 6, takımdan..
2016 da..
kurallari uymadığı süresinde.. bide geri döndüm ona.. ne bilim 6. takımla bağ kurmuşum :D

Agustosu düşün 😅😅😅Düğünde güzel abiyenle,salina salina geziyorsun :süslü:
ben o hayalimi kuruyorum bi de elbise seçmişim içine giymişim ne bilim. çok hoş bi bayan olmuşum eşimle dans ederken eşimin gözü benden ayırmamasina hayal ediyorum :KK200:

ben o hayalimi kuruyorum bi de elbise seçmişim içine giymişim ne bilim. çok hoş bi bayan olmuşum eşimle dans ederken eşimin gözü benden ayırmamasina hayal ediyorum :KK200:
Bundan güzel zayıflama sebebi mi olur ?🥰

Back