- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Öyle canım 4.takimida seviyordum hala orda mi bilmiyorum aynı kişiler sttich vardi aominedaiki deryarol degişmiş.:)
her takımda içten sicakkanlı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım 4.takimida seviyordum hala orda mi bilmiyorum aynı kişiler sttich vardi aominedaiki deryarol degişmiş.:)
her takımda içten sicakkanlı:)
Gayet güzel vermiş:)Eğer hormonal bir sıkıntı yoksa ,yetmezsek gidiyor evet :)Insan az yemeğe alışıyor zamanlaagustosta evlenecek gelinimiz bi ayda 6 kilo vermiş diyetisyenin verdiğiyle uyguluyormuş:)
aslinda şu ki
börek çörek tatlı yrmeseniz gidiyor.
tadimlik yiyebiliyorum. çok yedik mi bal gibi kilo aliyorsun bu işin sirri çözdüm:)
İyi bir motivasyon yöntemiBiz özelden foto atiyorlar mesela gruptakiler öncesi sonrası insan onları görünce gaza geliyor
Tadım kısmını Bir gecebilsembende o durum sıkıntı var ama tadimlik yiyebilirsin ..
bu nefisi köretmemek gerekiyor çok yedin mi aliyorsun.
Gunaydun canimGünaydın, hayırlı sabahlar ❤
insulin yok kolay verilir.:)Gayet güzel vermiş:)Eğer hormonal bir sıkıntı yoksa ,yetmezsek gidiyor evet :)Insan az yemeğe alışıyor zamanla
Tadımda kal işte,öteye geçmeTadım kısmını Bir gecebilsem
sitich var:)Öyle canım 4.takimida seviyordum hala orda mi bilmiyorum aynı kişiler sttich vardi aominedaiki derya
En azindan hedefin var :)Dikkat edip veremesen insan uzulup,birakiyor. Sadece biraz azim laziminsulin yok kolay verilir.:)
bende orta düzeyde insulin var..
metabolizmam çok yavaş kilo zor veriyorum böle oldukça kolayda pes ediyorum hiç de devamini getiremedim bu sefer artık inşallah yola devam:)
Bir arkadaş 100 lerden şimdi 60lara gelmiş mesela çok güzel Bir değişimi var gnclesmis,resmenİyi bir motivasyon yöntemi
ben aslında çok azimli biriyim de içime gelmiyorEn azindan hedefin var :)Dikkat edip veremesen insan uzulup,birakiyor. Sadece biraz azim lazim
Giden kilolarin laneti olmus,yazikBir arkadaş 100 lerden şimdi 60lara gelmiş mesela çok güzel Bir değişimi var gnclesmis,resmen
Nazara geldi gerçi diskalifiye oldu birisi bir msjni yanlış anlayıp yönetime şikayet etmiş, böyle cekememezlikler de oluyor takımlarda malesef
bende diskalifiye oldum.. 6, takımdan..Bir arkadaş 100 lerden şimdi 60lara gelmiş mesela çok güzel Bir değişimi var gnclesmis,resmen
Nazara geldi gerçi diskalifiye oldu birisi bir msjni yanlış anlayıp yönetime şikayet etmiş, böyle cekememezlikler de oluyor takımlarda malesef
Agustosu düşün Düğünde güzel abiyenle,salina salina geziyorsunben aslında çok azimli biriyim de içime gelmiyor
Biz kendi aramızda özelden foto atiyoruz canımaaa ben inye görmüyorum.
ben o hayalimi kuruyorum bi de elbise seçmişim içine giymişim ne bilim. çok hoş bi bayan olmuşum eşimle dans ederken eşimin gözü benden ayırmamasina hayal ediyorumAgustosu düşün Düğünde güzel abiyenle,salina salina geziyorsun
Bundan güzel zayıflama sebebi mi olur ?ben o hayalimi kuruyorum bi de elbise seçmişim içine giymişim ne bilim. çok hoş bi bayan olmuşum eşimle dans ederken eşimin gözü benden ayırmamasina hayal ediyorum
Nasıl kalayım şimdi tarifimi yapayim bir çatal alayim emegime hakaret buTadımda kal işte,öteye geçme
Geri dönüşü löp löp et,pıt pıt yağ oluyor ama naber?Nasıl kalayım şimdi tarifimi yapayim bir çatal alayim emegime hakaret bu