• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Bak ben nabiyorum biliyor musun Eşim 100 verır
20 lirasını kenara koyarım sonra hep böle böle yapar nedense hesaba göre ben ayda 500 harcıyorum 🙄
Benim eşim vermez ver dediğimde para hep evde ne yapıyorsan yap der aslında benim biriktirmem daha kolay olur ama nedense içime sinmiyor 🙄

Benim eşim vermez ver dediğimde para hep evde ne yapıyorsan yap der aslında benim biriktirmem daha kolay olur ama nedense içime sinmiyor 🙄
o zaman nasıl geçiniyorsun parasiz ile..
bütçeyi eşim belirliyor bana kalirsa harcayacagimi düşünüyor bu adamlar cıx harcamazmiş pehh.. :63:
pahalı şeyler almasiin biliyor ne yapıyosam senin için yapıyorum ev için yapıyorum der de der...
yazici aldi 750 tlye...
ben kullanmiyorum ki..
ah bu adamlara yaralanamadik minik...
bende üstüne ekle ekle alip pazara çok alirim hihihi :D

o zaman nasıl geçiniyorsun parasiz ile..
bütçeyi eşim belirliyor bana kalirsa harcayacagimi düşünüyor bu adamlar cıx harcamazmiş pehh.. :63:
pahalı şeyler almasiin biliyor ne yapıyosam senin için yapıyorum ev için yapıyorum der de der...
yazici aldi 750 tlye...
ben kullanmiyorum ki..
ah bu adamlara yaralanamadik minik...
bende üstüne ekle ekle alip pazara çok alirim hihihi :KK70:
Para hep evde diyorum nasıl gecinmeyeyim ki 😂

Para hep günlük pantolon cebinde duruyor evde ordan alır harcarim o benim market vs alosverisine kizmiyorda net alışverişine kızıyor kredi kartı kabariyormus :dondurma:

Para hep evde diyorum nasıl gecinmeyeyim ki 😂

Para hep günlük pantolon cebinde duruyor evde ordan alır harcarim o benim market vs alosverisine kizmiyorda net alışverişine kızıyor kredi kartı kabariyormus :dondurma:
ay ben yanlış anlamişim evde olduğu dikkat etmedim.
bizim evde para bulundurmaz.
çünkü eşimin maaşımın komple krediye gidiyor. kalani da benim maaşıyla harciyoruz :dondurma:

ay ben yanlış anlamişim evde olduğu dikkat etmedim.
bizim evde para bulundurmaz.
çünkü eşimin maaşımın komple krediye gidiyor. kalani da benim maaşıyla harciyoruz :dondurma:
Bizde fatura harici kredi kartı ödememiz var eşim tamamını çekmez ihtiyaç kadar çeker hep :))

naber canim?
zayiflayamiyorum bir turlu, ara verdim :dondurma: yemek yapip cagirirsan gelirim yani :halay:
aomine hamile, bebek bekliyor, derya devam. gel sohbete takima bekleriz :KK200: yarismada bol sans :KK9:
Sağol canim:KK68:
Bende zayiflayamiyorum neden acaba 😂 Bebek haberine çok sevindim istiyordu

Back