- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Ben bı gobekle ne danslar ettirdim içerde onaHmmm bi düşüneyim
Gördük ki, dinlemiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bı gobekle ne danslar ettirdim içerde onaHmmm bi düşüneyim
Gördük ki, dinlemiyormuş
Çocuk anası gibi oynak, cilveli olacak. Az uslu dur kızBen bı gobekle ne danslar ettirdim içerde ona
Aslında diğerlerine göre çok daha usluyum bir bilsen :)Çocuk anası gibi oynak, cilveli olacak. Az uslu dur kız
Ben oynamayı geçtim, yolda zor yürüyordum
İlerki aylarda artış daha fazla oluyor, dikkat et. Ben 20 kilo aldım her iki gebeliğimde deAslında diğerlerine göre çok daha usluyum bir bilsen :)
Duruldum çöktüm
Smdilik 67 yi gördüm bakalım iki ayda kaçı gorucem
Vericez artık napalim Yaaaİlerki aylarda artış daha fazla oluyor, dikkat et. Ben 20 kilo aldım her iki gebeliğimde de
Kilo alınır, verilir. Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun, biz sağlıklı olalımVericez artık napalim Yaaa
Kız ile erkek farkını görmüş oldum bu gebelikte
68 le doğuma gitmiştim iki oğlumda da
Bunda daha 67 yım ve iki ay var önümde
Aynen öyle kuzummmKilo alınır, verilir. Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun, biz sağlıklı olalım
Dert etme yani. Benim 4 kilom kaldı
Emzirince kilo iyi veriliyor :)Aynen öyle kuzummm
Wouwww iyi vermişsin :)
Bu doğumdan sonra hedefim 52Emzirince kilo iyi veriliyor :)
59 olsam yeterli
Verirsin verirsin. Relax olBu doğumdan sonra hedefim 52
Evet emzirince veriliyor bayaaa
AhahhaajVerirsin verirsin. Relax ol
2 oglan, 1 prenses. Kilo nasıl kalsın zaten. Derhal seni terkeder. 3 çocukla baş edemez o
O kadar ileri gidemezAhahhaaj
Ruhum bedenimi terketmese bariiii
Yeteeer diyip
Alıcak Pınar,'ı,vurucam kırbacı vurucam kırbacıNevreste kazanırsam inşallah pınardan bi ricam var ürünlerin üstüne parayla satılamaz yazsınlar
Benim adam der ki,beni kullandın meyvelerimle kazandın,ben de senin pınarları satıcam nihahahahhhaja
Yapmasın ama ayıp
Nihahajha diyo koca adam yaaAlıcak Pınar,'ı,vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Canım dışarlarda idim bugün
Tamam canım,ben de yemedim daha :)Afiyet olsunCanım dışarlarda idim bugün
Yemek yiyelim geleyim rahat rahat
Canım benim yaa sen benim kıymetlimsinCanımsın yalan yokBen senin bana yaptığını ömrüm boyunca unutmam
Sende ye sonra buluşalım aynı yerde sağol canım sanada afiyet olsunTamam canım,ben de yemedim daha :)Afiyet olsun