- 24 Eylül 2018
- 98.325
- 294.692
- 698
5.5 zaten vermişsin,bir 5 daha versen tamamO verirde ben gene göremem 60 i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.5 zaten vermişsin,bir 5 daha versen tamamO verirde ben gene göremem 60 i
ilk göz agrim 6. takım:) bu ikinci takımım.Ya eski takimim benim
Bende istikrar sıkıntısı var canımniye ki..
Hiç katılmadım, merak ediyorumyaramiyor mu acep...
Bende şimdi 6.takimda izindeyimilk göz agrim 6. takım:) bu ikinci takımım.
bişey kalmamiş az kaldi .. yap sporu canfed :)5.5 zaten vermişsin,bir 5 daha versen tamam
Motive için 1 tane al,zayıflayınca giyeceğim diye hevesin artar belki :)inşallah :)
elnise de almadim..daha..
rol degişmiş.:)Bende şimdi 6.takimda izindeyim
Sen de bitiyor biraz da canım 4. Takimda 63 e gelmiştim ramazanda ipin ucunu kacirmistim ayrıldımO gruplar ise yariyor mu canım?
Bir yerden başlamak lazım,niyetine girmişsin,önemli olan obişey kalmamiş az kaldi .. yap sporu canfed :)
benim 26 kilom var..
İnşallah ya spora başladım onun için,iyilesiyim devam edicem bakalım5.5 zaten vermişsin,bir 5 daha versen tamam
Günaydın canımGünaydın, hayırlı sabahlar ❤
Gerçekten istersen her şeyi yapabilirsinİnşallah ya spora başladım onun için,iyilesiyim devam edicem bakalım
Biz özelden foto atiyorlar mesela gruptakiler öncesi sonrası insan onları görünce gaza geliyorHiç katılmadım, merak ediyorum
İşte meselenin özü buGerçekten istersen her şeyi yapabilirsin
agustosta evlenecek gelinimiz bi ayda 6 kilo vermiş diyetisyenin verdiğiyle uyguluyormuş:)Motive için 1 tane al,zayıflayınca giyeceğim diye hevesin artar belki :)
aaa ben inye görmüyorum.Biz özelden foto atiyorlar mesela gruptakiler öncesi sonrası insan onları görünce gaza geliyor
Kesinlikleİşte meselenin özü bu
bende o durum sıkıntı var ama tadimlik yiyebilirsin ..Bende istikrar sıkıntısı var canım
İstahliyim diyemiyorum da