Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Keşke canım:)Dün bir arkadaşla konuştum.Diyor Elazığ'da deprem oldu.Malatya'da yıkılmış veya yıkılacak bina çokDemek düzgün yapmamışlar
Abla bu müteahhitlerden kaynaklanıyor işte kullandıkları malzemeden vs

Keşke CAN i düşünse herkes

Aynen :) perşembe günü doğdu
Ben günü hatırlamıyorum ama cumartesi demi ozaman

Tabi doğru cumartesiydi daha doktorlar ebeler neyin nerde olduğunu bile bilmiyordu benim doğumda hastane çok yeniydi ve tesadüfen icapci doktor benim doktorum du

Geçen düşündüm de kızımla ilgili fazla detay hatırlamıyorum nedense ben

O zaman çeşit çok yapmalısın:)
Sarma-dolma-kısır-patates salatası -mercimekli köfte bunlar tarzında bir şey yapmalısın:)
Börek
kurabiye
Kremalı kek
Şerbetli bir tatlı
Yoğurtlu bir salata olursa tamamdır:)

Ben eşime whatsapp'tan resmini attım.Eminim atmasam yanlış alacaktı
Ya aklıma bi tarif daha geldi ama bulamadım pınar labne.. bu soğukta da çıkıp arayamam valla bence benim yarışa katılmam için pınar bana hediye yollasın sponsor olsun..

Ya aklıma bi tarif daha geldi ama bulamadım pınar labne.. bu soğukta da çıkıp arayamam valla bence benim yarışa katılmam için pınar bana hediye yollasın sponsor olsun..
Sen yine mi katılmıyorsun

Ben eşime whatsapp'tan resmini attım.Eminim atmasam yanlış alacaktı
Benimki arar çocuğunluk beraber gidelim der ama labneyi ondan habersiz aldım

Dün kahvaltıda gördü neden aldın dedi canım istedi dedim

Benim olmazsa olmazım borcam tatlısı.. ne olursa.. bide browni kurabiye var 35 tane çıkıyor çok bereketli..

Ben yine kalabalık olunca az çeşit yapıp yaptığımi çok yapıyorum

Bulursam katılıcam nevroş.. labne alır almaz senden tarifin onayını alırım o zmna kdr isteyene ver napim.. gerçi bilinen bir tarif değil isteyen çıkmamıştır
İsteyen çıkmadı ne zaman yaparsan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…