Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Bu haftaki oylama bir gün geç kapandı galiba
Canım aslında tam saatinde kapattım hatta kapanmıştı.Demek taşınırken bir sorun oldu geri açılmış.yoksa tam saatinde kapanmıştı:)

Yohhh mune aplama ssordururum ben biara canooom sus
Her türlü ses kaydı ve videonun rahatça atılması sizce uygun olur mu?Birazda ondan yoktur:)
Birine kızıp küfür edip ses kaydı atsalar

Bazı şeyler genetik canım bazı çocuk geç konuşur,bazısı geç yürür.Ama yine de dikkat etmek lazım.Hiç konuşmuyor olması sıkıntılı ama bazı kelimeleri farklı söylemesi çokta sıkıntı olmayabilir.Kitap okuyun birlikte,resimlerine bakın.Biraz zaman geçirecek etkinlikler yapın...İnstagram'da bir sayfa takip ediyorum.Çocuk down sendromlu annesi sürekli etkinlikler yapıyor,konuşmasını geliştirici bir şeyler uyguluyor sen de yapsan işe yarayabilir.

Çok geveze aslında susmak bilmezde bı anlasilsa sonra dan açılınca fena oluyorlar demek maşallah kuzuya
Görümcemin kızı öyleydi .Şimdi 9 yaşında hiç susmuyor.)
Küçük oğlu şimdi konuşmuyor.3 yaşında:)Genetik deniyor ama bakalım:)
Benim de çocuklar çabuk konuştu geç yürüdüler:)

Her türlü ses kaydı ve video'nun rahatça atılması sizce uygun olur mu?Birazda ondan yoktur:)
Bir o eksik sitede, millet beğenmedim butonu yüzünden birbirini yiyiyor

Ben ilk 2 yasina kadar cocuklari kucağıma alıp anne babadan başlayarak bazı kelimeleri düzgün soylettirmeye calsiirim hep

Yani kucağında gozgoze temasla daha iyi sonuç alırsın arada bu şekilde sohbet et sen bir onun gibi şöyle birde doğrusunu şöyle heceleyerek söylet arada düzeltir bence

Her türlü ses kaydı ve video'nun rahatça atılması sizce uygun olur mu?Birazda ondan yoktur:)
Ay abla oda dogruyaa öyle düşünmedim hiç derdim farklı olunca
Kitap okumaya bayılıyor zaten hergun okuyorum abla oda okumaya calisiyo kendi kendine uyduruyo. Tek sıkıntı doğru söylemiyor kelimeleri konuşurken. Araştırayım etkinlikler.
Görümcemin kızı öyleydi .Şimdi 9 yaşında hiç susmuyor.)
Küçük oğlu şimdi konuşmuyor.3 yaşında:)Genetik deniyor ama bakalım:)
Benim de çocuklar çabuk konuştu geç yürüdüler:)
Maşallah ona insallah digeride konuşur abla demekki genetikmis dediğin gibi.
Bizim aslında yurumemiz geç olmadı ama oturduğu yerden kalkması tekrar kendi oturmasi geç oldu abla .biz kaldiriyorduk güzel yürüyordu.iste bide konuşma bu şekil oldu. Ama şükür yine geçen sene ile bu sene çok farklı cümle kuramiyodu şimdi kelimeler doğru olmasada cümle kuruyo cekisiyo benle .
Kuzum öyle yaptim bende kucukken ama şimdi düzgün soyletmeye çalışıyorum dediğin gibi heceleyerek ayy cocugun umrunda olmuyor iki dakka oturmuyor başka şeyler söylüyor gicikligina bı savaş çıkıyor
İnşallah kuzum inşallah düzelir

İnşallah düzeltir canım benim kardeşim de 7-8 yaşında kadar r leri fazla çıkartıyordu zamanla kendi düzeltiyor zaten ortamda utandikca

İnşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…