• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Ay abla oda dogruyaa öyle düşünmedim hiç derdim farklı olunca😁

Kitap okumaya bayılıyor zaten hergun okuyorum abla oda okumaya calisiyo kendi kendine uyduruyo. Tek sıkıntı doğru söylemiyor kelimeleri konuşurken. Araştırayım etkinlikler.

Maşallah ona ☺insallah digeride konuşur abla demekki genetikmis dediğin gibi.
Bizim aslında yurumemiz geç olmadı ama oturduğu yerden kalkması tekrar kendi oturmasi geç oldu abla .biz kaldiriyorduk güzel yürüyordu.iste bide konuşma bu şekil oldu. Ama şükür yine geçen sene ile bu sene çok farklı cümle kuramiyodu şimdi kelimeler doğru olmasada cümle kuruyo cekisiyo benle .☺

Kuzum öyle yaptim bende kucukken ama şimdi düzgün soyletmeye çalışıyorum dediğin gibi heceleyerek ayy cocugun umrunda olmuyor iki dakka oturmuyor başka şeyler söylüyor gicikligina bı savaş çıkıyor 😁
İnşallah kuzum inşallah düzelir😘
İnşaallah daha iyi olur canım:)
Tabi kontrol altında tutmak lazım.Tv ve tablet- telefonu hayatınızdan çıkarmalı veya azaltmalısınız.

Hayırlı geceler:KK68:Bu gece gelemedim geri dönüşüm bir şey yapıyorum.Pazartesi teslim edeceğim.
Kabası gitti. :KK45:
Acaba nedir nedir:KK8:
İnşaallah daha iyi olur canım:)
Tabi kontrol altında tutmak lazım.Tv ve tablet- telefonu hayatınızdan çıkarmalı veya azaltmalısınız.
İzletmeyelim diyoz pek mümkün olmuyor ama öğretici şeyler olmasına dikkat ediyorum abla baya biseylerde öğreniyor gözlemliyorum .yinede azaltmaliyim dediğin gibi.

Acaba nedir nedir:KK8:

İzletmeyelim diyoz pek mümkün olmuyor ama öğretici şeyler olmasına dikkat ediyorum abla baya biseylerde öğreniyor gözlemliyorum .yinede azaltmaliyim dediğin gibi.
Gazeteden afrikalı kadın yapıyorum canım:)
O zaman seçeceksin her şeye izin vermeyeceksin:)

Gazeteden afrikalı kadın yapıyorum canım:)
O zaman seçeceksin her şeye izin vermeyeceksin:)
Ay abla yapınca atarmisin merak ettim çocukların ödevi falanmi☺️

Ay abla yapınca atarmisin merak ettim çocukların ödevi falanmi☺
Öğretmenimiz istedi canım:)
Daha doğrusu öğretmenimiz geri dönüşüm bir şey yapmamı istedi.Yarışma varmış.Sınıfımız adına katılacağım.Ben de buna karar verdim.yaparım yapamam giriştim bakalım:)Bunu gördüm kaç gündür bir şey beğenemedim aklım kaldı:)
Umarım istediğim gibi olur.

Öğretmenimiz istedi canım:)
Daha doğrusu öğretmenimiz geri dönüşüm bir şey yapmamı istedi.Yarışma varmış.Sınıfımız adına katılacağım.Ben de buna karar verdim.yaparım yapamam giriştim bakalım:)Bunu gördüm kaç gündür bir şey beğenemedim aklım kaldı:)
Umarım istediğim gibi olur.
İnşallah ablacım yaparsın sen maşallah beceriklisin 😘inşallah siz kazanirsiniz🤗

Back