- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Biz varız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz varız
İy canım Senden ne haberne haber?
Sitede sıkıntı mı var
Bende iyiyim canım. Oğlanı doyrrdum, şimdi uyuduİy canım Senden ne haber
Bilmem dışarda mi kaldılar acaba
Olabilir:)Bildirim yine 2 defa mi gider?
İnşaallah daha iyi olur canım:)Ay abla oda dogruyaa öyle düşünmedim hiç derdim farklı olunca
Kitap okumaya bayılıyor zaten hergun okuyorum abla oda okumaya calisiyo kendi kendine uyduruyo. Tek sıkıntı doğru söylemiyor kelimeleri konuşurken. Araştırayım etkinlikler.
Maşallah ona ☺insallah digeride konuşur abla demekki genetikmis dediğin gibi.
Bizim aslında yurumemiz geç olmadı ama oturduğu yerden kalkması tekrar kendi oturmasi geç oldu abla .biz kaldiriyorduk güzel yürüyordu.iste bide konuşma bu şekil oldu. Ama şükür yine geçen sene ile bu sene çok farklı cümle kuramiyodu şimdi kelimeler doğru olmasada cümle kuruyo cekisiyo benle .☺
Kuzum öyle yaptim bende kucukken ama şimdi düzgün soyletmeye çalışıyorum dediğin gibi heceleyerek ayy cocugun umrunda olmuyor iki dakka oturmuyor başka şeyler söylüyor gicikligina bı savaş çıkıyor
İnşallah kuzum inşallah düzelir
Bir yada iki kaldı canım:)Saydimda su anda 16 tarif var kac tane daha gelir bilmiyorum ama baya fazla oldu iki oy hakkı olsun bence bu sefer Nevreste ne diyorsun :)
Ne yapalım tatlılar oy alıyor.Hepsi başka aynı olan var mıAllah'tan kim yapacak dedin yarışma pastadan geçilmiyor
Acaba nedir nedirHayırlı gecelerBu gece gelemedim geri dönüşüm bir şey yapıyorum.Pazartesi teslim edeceğim.
Kabası gitti.
İzletmeyelim diyoz pek mümkün olmuyor ama öğretici şeyler olmasına dikkat ediyorum abla baya biseylerde öğreniyor gözlemliyorum .yinede azaltmaliyim dediğin gibi.İnşaallah daha iyi olur canım:)
Tabi kontrol altında tutmak lazım.Tv ve tablet- telefonu hayatınızdan çıkarmalı veya azaltmalısınız.
Gazeteden afrikalı kadın yapıyorum canım:)Acaba nedir nedir
İzletmeyelim diyoz pek mümkün olmuyor ama öğretici şeyler olmasına dikkat ediyorum abla baya biseylerde öğreniyor gözlemliyorum .yinede azaltmaliyim dediğin gibi.
Yeni işim bitti.Size bakayım dedim:)Niye uyumadınız kii
Ay abla yapınca atarmisin merak ettim çocukların ödevi falanmiGazeteden afrikalı kadın yapıyorum canım:)
O zaman seçeceksin her şeye izin vermeyeceksin:)
Ne yaptın canımYeni işim bitti.Size bakayım dedim:)
Öğretmenimiz istedi canım:)Ay abla yapınca atarmisin merak ettim çocukların ödevi falanmi☺
Gazeteden afrikalı kadın canım:)Ne yaptın canım
İnşallah ablacım yaparsın sen maşallah beceriklisin inşallah siz kazanirsinizÖğretmenimiz istedi canım:)
Daha doğrusu öğretmenimiz geri dönüşüm bir şey yapmamı istedi.Yarışma varmış.Sınıfımız adına katılacağım.Ben de buna karar verdim.yaparım yapamam giriştim bakalım:)Bunu gördüm kaç gündür bir şey beğenemedim aklım kaldı:)
Umarım istediğim gibi olur.
Aaa güzelmiş baktım :) ellerine sağlık canım benimGazeteden afrikalı kadın canım:)
Youtube da videoları var.Silikon bitti yarına devam artık.