İyiyim canım bende de misafir vardı bugün yedi gibi gittiler yatıyorum öyle yorulmuşum canımMisafirim vardı gittiler geldimNasılsın
Ellerine sağlık canımİyiyim canım bende de misafir vardı bugün yedi gibi gittiler yatıyorum öyle yorulmuşum canım❤
Seninde ellerine sağlık canım benimEllerine sağlık canımBenimkiler akşam yemeğe geldiler:)Çay,meyve,tatlı bu saat oldu:)
San sabastian diye cikiyor cheeskek gibi snirim bilmedigimiz neler varBaktım kaynanamda yedigim tatlıya benziyor bir tek onun dışı kahverengi değildi ama tadı güzeldi
O bana süt tatlisi demişti adına sevastiyan kek gibi ama içi muhallebi gibi galiba değişik
Yok canım bizim tatil 1 hafta uzatıldıSeninde ellerine sağlık canım benim
Yarın başlıyor mu sizin okullar
Yapilirmi bu simdi tamda diyete niyetlenmis bi insana
Bende diyete başlayacağım ama nasılYapilirmi bu simdi tamda diyete niyetlenmis bi insana
Jenna'm nasılsın
Hayırlısı canım iyi olmuş.Yok canım bizim tatil 1 hafta uzatıldı
Allah kolaylık versin canım benim hayırlı olur inşaallahHayırlısı canım iyi olmuş.
Biz yarın başlayacağız bakalım inşallah
Çok şükür güzelciğim,sen nasılsın?Jenna'm nasılsın
Burda Şubat sonuna kadar ama bize yok :/Yok canım bizim tatil 1 hafta uzatıldı
Hem bunlari yap hem diyett olurmu hicc ben gider gelir atarim agzimaaBende diyete başlayacağım ama nasıl
İyiyim canım çok şükürÇok şükür güzelciğim,sen nasılsın?
Bizim tüm il tatil:)Burda Şubat sonuna kadar ama bize yok :/
Bende öyle mutfaktaki bitene kadar gel git yerim gece bile kalkıp yerimHem bunlari yap hem diyett olurmu hicc ben gider gelir atarim agzimaaellerine saglikk ama cok guzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?