Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Geçer inşaallah

Almadim kanka sanirim bu sponsorlu yarismaya katilamicam4 subat oglanlarin dogum gunu,diger hafta annemin dogum gunu subatin sonu kardesim geliyo full doluyum anlicaginiz

Nassin baci

Oce suruyodum kanka
İyidir bacı,sen nasılsın?yokluğun belli oluyor

Tv göstermiyor can kaybı çok değil ama yıkılan bina çok
Gecen japonyadaki deprem aninda cekilen videoya bakiyorum koskoca gokdelen besik gibi sallaniyo ama panik yok cunku onlemler alinmis binanin altina neler dosemislerse artik hic etkilenmiyo bina

Gecen japonyadaki deprem aninda cekilen videoya bakiyorum koskoca gokdelen besik gibi sallaniyo ama panik yok cunku onlemler alinmis binanin altina neler dosemislerse artik hic etkilenmiyo bina
Yeni binalar öyle diyorlar ama güvenmiyoruz.Eskilerde yıkılan çok

Adamlar organize,bizde her şey Allah'a emanet

Muhakkak,şiddetle alakalı dedim canım ben.Gecenin o vakti yıldızların sanki elle tutulacak kadar yakın olması falan. Yani gerçekten faciaydi
Rabbim kimseye yaşatmasın

Bizim burda da aksine eskiler saglam yenilere guvenilmiyor
Ben de eskilere güveniyorum. Olduğum sehirde bir hastane var,duvarlari o kadar kalin ki 1 defa ben ordayken deprem oldu,bana misin demedi.Yikip yenisini yapacaklar saçma sapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…