- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Tanirsin ben seni nasi tanidimmmBiz seni nasıl taniycaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanirsin ben seni nasi tanidimmmBiz seni nasıl taniycaz
Abla önümüzdeki hafta hazırlıklarıni yap sana misafire gelcemBizim bu sefer yöresel takılacağız:)
Kiraz yaprağı sarması
Etli kuru dolma
Ispanaklı pide
Şöbiyet
Ama öyle dersen vuramam ki,öperimVur bacım güller açsın yüzümde
Almasanız mı madem,zaten atılacaksaBizim evde labne alındığı gün yeniliyor gerisi çöpe gidiyor Allah affetsin
Almıyoruz işte o yüzden market yoğurdu evde yaptığım yoğurtta öyle açıldığı gün çocuklar yer daha yemes kucuk gurmelerAlmasanız mı madem,zaten atılacaksa
Bizde son damlasına kadar yenir her alınan yiyecekAlmıyoruz işte o yüzden market yoğurdu evde yaptığım yoğurtta öyle açıldığı gün çocuklar yer daha yemes kucuk gurmeler
Sagol canımGeçmiş olsun canım
sağol nevoşumC A N O geçmiş olsun
Valla geçen gün kolumu yaktım. O düzelmeden dün yeni bıçak kurbanı oldum parmağımı kestim. Tırnak denen bişey kalmadı.Ne olmuş ki cantaneme
BundanTanirsin ben seni nasi tanidimmm
Ne bilem kimse yok tü burda meğer pusuda saklaniyirlarmis
Dikkat et canım kendine tekrar geçmiş OlsunSagol canım ❤
sağol nevoşum
Valla geçen gün kolumu yaktım. O düzelmeden dün yeni bıçak kurbanı oldum parmağımı kestim. Tırnak denen bişey kalmadı.
Çok aceleci hareket ediyorum çocuklardan. Kazalar kaçınılmaz oluyor. Allah beterinden saklasın
Vuhu yürü bebeğim kim tutar seniAhanda buraya yazıyorum tiramisu neyim alamaz yarışmayı benim tarif varken
İçi bulgur canım:)
Ama serçe parmağımızdan daha ince sarılıyor.
O niye ki bidaha yenmiyor muBizim evde labne alındığı gün yeniliyor gerisi çöpe gidiyor Allah affetsin
Öp beni beniAma öyle dersen vuramam ki,öperim
Güleyim de boşa gitmesin ,
Aynen öyle oldu istemedi:)Değiştirmek istedim vermedi:)Nevosa sor tatlım
En sevdiğim kız ismi de pınar
Hatta oğlum olsa ona da koyarım o derece güzel
Nevreste kız nevoş pınar okumuyosa boşuna yormim kendimi de hele
Haber vermeden gelme:)Abla önümüzdeki hafta hazırlıklarıni yap sana misafire gelcem
Bencede öyle:)Ahanda buraya yazıyorum tiramisu neyim alamaz yarışmayı benim tarif varken
Sağol canım bizi haberdar et en azından gel iki muhabbet edelim.Haber alalımHerkese başarılar