- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gideyim diye düşünüyordum,sen geldin
Yenmediginden değil hepsi koklayrak yer herşeyi bir gün geçince tadı kokusu değişiyormuş yoğurdun bile en büyük oğlum da da son tarih takıntısı başladı az kalmış olsun yemiyor biseyi
Geçmiş olsun çantamSagol canım ❤
sağol nevoşum
Valla geçen gün kolumu yaktım. O düzelmeden dün yeni bıçak kurbanı oldum parmağımı kestim. Tırnak denen bişey kalmadı.
Çok aceleci hareket ediyorum çocuklardan. Kazalar kaçınılmaz oluyor. Allah beterinden saklasın
Ortim aldın mı tarif, biliyon böyle yarışmanın ilk kazananı sendin
Nasılsın kuzumGideyim diye düşünüyordum,sen geldin
Sen kim oluyorsunuz naaanaaa hanımAhanda buraya yazıyorum tiramisu neyim alamaz yarışmayı benim tarif varken
Yok hiç okuyamadım gece uyuya kalmışım nasıl yapıyoruz şimdi ortiOrtim aldın mı tarif, biliyon böyle yarışmanın ilk kazananı sendin
Bencede öyle:)
Katilacakmisin canım
Sen kim oluyorsunuz naaanaaa hanım
Yani tarifin ne
Aynı tarifi almadığımıza göre birinci belli
İyiyim kuzum,sen nasılsın? ❤❤Nasılsın kuzum ❤
Tarif kalmamistir ki beni dun etiketleyen olmamisKatilacakmisin canım
Çok fenasın yaaaEvet belli zaten teşekkür ederim artik ikincilik kime kismet ona bakacagiz
Ben gördüm sanki senin adını Tarif vardır canım daha,fazla kişi almadı dahaTarif kalmamistir ki beni dun etiketleyen olmamis
İyiyim canım sabah sınavım vardı yine zor uyandım resmen uyursınava girer oldum bu araİyiyim kuzum,sen nasılsın? ❤♥❤
Nevos etiketlemisti herkesi ben bulurum sanaTarif kalmamistir ki beni dun etiketleyen olmamis
Ne örüyorsun bakemm sen